- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Π. Μαρινάκης για επίθεση στη Θεσσαλονίκη: Οι αυτουργοί των αποτρόπαιων πράξεων θα λογοδοτήσουν
Ελεύθεροι οι ανήλικοι συλληφθέντες για το ομοφοβικό επεισόδιο
Μαρινάκης για επίθεση στη Θεσσαλονίκη: Ο κοινωνικός εκφασισμός δεν πρόκειται να γίνει ανεκτός – Οι αυτουργοί αυτών των πράξεων θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη
«Οι αυτουργοί αυτών των αποτρόπαιων πράξεων θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.
Μαρινάκης: Ο κοινωνικός εκφασισμός δεν πρόκειται να γίνει ανεκτός
Στη χθεσινή επίθεση που δέχθηκαν δύο τρανς άτομα στη Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε σε ανάρτησή του στα social media ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.
Ο κ. Μαρινάκης αναφέρει ότι η επίθεση αυτή προκαλεί «θλίψη και οργή», επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, ότι «ο κοινωνικός εκφασισμός δεν πρόκειται να γίνει ανεκτός».
@provc1ntcyu #fyp #skg #greece #phobia ♬ original sound - 🐀🐀🐀🐀🐀
Δείτε αναλυτικά την ανάρτησή του:
«Θλίψη και οργή προκαλεί η επίθεση με στοιχεία λιντσαρίσματος σε δύο συνανθρώπους μας στη Θεσσαλονίκη, επειδή απλώς έχουν διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό.
Ο κοινωνικός εκφασισμός δεν πρόκειται να γίνει ανεκτός. Οι αυτουργοί αυτών των αποτρόπαιων πράξεων θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.
Η Ελλάδα πηγαίνει μπροστά. Θλιβερές εξαιρέσεις δεν πρόκειται να μας αφήσουν πίσω».
Ελεύθεροι οι ανήλικοι συλληφθέντες για το ομοφοβικό επεισόδιο
Ελεύθερα αφέθηκαν πριν από λίγο τα 11 ανήλικα άτομα που συνελήφθησαν χθες για την ομοφοβική επίθεση στην πλατεία Αριστοτέλους εναντίον δύο τρανς ατόμων.
Οι ανήλικοι έιχαν οδηγηθεί νωρίτερα ενώπιον εισαγγελέα αφέθηκαν ελέυθεροι με προφορική εντολή του. Οι ανήλικοι συνελήφθησαν μαζί με 10 ακόμα ενήλικα άτομα όταν κλήθηκε η αστυνομία για να επέμβει όταν προπηλακίστηκαν δύο τρανς άτομα από δεκάδες παρευρισκόμενους στην πλατεία.
Να σημειωθεί ότι ανακοινώσεις καταδίκης για το επεισόδιο εξέδωσαν ήδη ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, το ΚΚΕ, το ΠΑΣΟΚ, το Μέρα25 και η Νέα Αριστερά.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιοι απαρτίζουν το νέο διοικητικό συμβούλιο
Οι οδηγίες του υπουργείου Παιδείας
Το δικαστήριο έκανε δεκτές τις δηλώσεις παράστασης συγγενών, τραυματιών και του Δημοσίου
Ανεβαίνει η θερμοκρασία τις επόμενες δύο εβδομάδες
Στον καβγά συμμετείχαν και άλλες μαθήτριες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι ενόψει καλοκαιριού
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Έχουμε έναν όμορφο τόπο που λείπουν οι νέοι» αναφέρει ο δήμαρχος
Οι Αρχές περιμένουν κρίσιμα στοιχεία από τα εγκληματολογικά εργαστήρια
Χιλιάδες ιδιοκτήτες δεν έχουν προχωρήσει σε απογραφή
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σε ποιες περιοχές χρειάζεται προσοχή
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.