Ελλαδα

Τα supercars του Γιώργου Τράγκα που βγαίνουν προς πώληση

Την ώρα που συνεχίζεται η δικαστική διεκδίκηση της κληρονομιάς του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα supercars του Γιώργου Τράγκα που βγαίνουν προς πώληση

Γιώργος Τράγκας: Τα υπερπολυτελή supercars του δημοσιογράφου που βγαίνουν προς πώληση

Τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ του Γιώργου Τράγκα βγαίνουν προς πώληση από τη χήρα του δημοσιογράφου, Μαρία Καρρά, όπως μετέδωσε το Mega. Τα δύο αυτοκίνητα βρίσκονται στην Κυανή Ακτή και το ένα στο Μονακό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τα οχήματα έχει στην κατοχή της η Μαρία Καρρά.

Ενδεικτικά:

Ferrari portofino

– 4.000 κυβικά

– Φέρεται να έχει βγει προς πώληση για 220.000 ευρώ

– Φυλάσσεται σε κλειστό πάρκινγκ το οποίο κοστίζει 6.250 ευρώ το χρόνο

Bentley bentayga

– SUV αξίας 200 χιλιάδων ευρώ

– 4.000 κυβικά

Rolls Royce

Με leasing

Με φόντο τα παραπάνω ξεκίνησε προ ημερών στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου η δίκη για την αίτηση του Γιάννη Τράγκα με την οποία ζητάει την οριστική παύση του συνεκτελεστή της διαθήκης του πατέρα του, Ιβό Οττάβιο Φρανσεσκόν. Ο γιος του Γιώργου Τράγκα επέμενε στο ότι ο Ελβετός δικηγόρος πλήρωνε επί μήνες περί τα 400.000 ευρώ απο λεφτά της περιουσίας χωρίς να ενημερώσει τον Έλληνα συμβολαιογράφο συνεκτελεστή της διαθήκης για τις κινήσεις αυτές. Η πάγια θέση του Γιάννη Τράγκα από την πρώτη στιγμή είναι ότι τα λεφτά αυτά που αφορούσαν υποχρεώσεις της Μαρίας Καρρά, προέρχονται από την κληρονομιά που άφησε ο πατέρας του.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρία Καρρά είχε ασκήσει προσφυγή κατά της απόφασης της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος ζητώντας μεταξύ άλλων την αποδέσμευση του τραπεζικού λογαριασμού, στον οποίο καταβάλλεται μηνιαίως η σύνταξη χηρείας, η οποία κατά την ίδια αποτελεί το μοναδικό μέσο βιοπορισμού της.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ