Ελλαδα

Εισαγγελική έρευνα για τον ασθενή στις καρέκλες του Θεαγένειου

Μετά τον σάλο στα social media - Διερευνάται η στάση των υπευθύνων του νοσοκομείου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για τον ασθενή στα πλαστικά καθίσματα του Θεαγένειου νοσοκομείου λόγω έλλειψης αίθουσας ανάνηψης.
Εισαγγελική έρευνα μετά τη φωτογραφία ασθενή σε καρέκλες νοσοκομείου © Dimitris Tzilves / Facebook

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για τον ασθενή στα πλαστικά καθίσματα του Θεαγένειου νοσοκομείου λόγω έλλειψης αίθουσας ανάνηψης.

Εισαγγελική έρευνα διεξάγεται για την εικόνα του νεαρού ασθενούς στο Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης που για να συνέλθει από μέθη, μετά από ενδοσκόπηση, βρέθηκε ξαπλωμένος στα πλαστικά καθίσματα του διαδρόμου.

Τη σχετική φωτογραφία είχε αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο διευθυντής της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Θεαγένειου, Δημήτρης Τζιλβές.

Σήμερα, μετά την ενδοσκόπηση! Ζητούμε ΣΥΓΝΩΜΗ από τους ασθενείς μας για τη διαθέσιμη «αίθουσα ανάνηψης». Λυπούμαστε που...

Posted by Dimitris Tzilves on Tuesday, February 27, 2024

Μετά την επείγουσα ΕΔΕ που διέταξε για το περιστατικό ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, σήμερα δόθηκε εντολή για διενέργεια ποινικής έρευνας.

Συγκεκριμένα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Δημήτρης Σμυρνής, έδωσε εντολή στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης να παραγγείλει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Τα αδικήματα που θα διερευνηθούν είναι αυτά της παράβασης καθήκοντος και της έκθεσης.

Η έρευνα, κατά πληροφορίες, στρέφεται εναντίον του/των υπεύθυνου/υπεύθυνων του νοσοκομείου, που δεν μετέφεραν τον ασθενή σε αίθουσα βραχείας νοσηλείας για ανάνηψη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ