- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μέχρι το πρωί του Σαββάτου η επιδείνωση του καιρού
Αναμένονται καταιγίδες με κεραυνούς και χαλαζοπτώσεις
Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου ΕΜΥ: Έως το πρωί του Σαββάτου η πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού - Αναμένονται καταιγίδες με κεραυνούς και χαλαζοπτώσεις
Συνεχίζεται η πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού έως το πρωί του Σαββάτου (2-3-2024) με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και πιθανώς από χαλαζοπτώσεις.
Οι άνεμοι στα ανατολικά και νότια πελάγη θα είναι ενισχυμένοι και θα φτάσουν τα 7 και τοπικά τα 8 μποφόρ.
Αναλυτικά η εξέλιξη του καιρού:
Την Παρασκευή (01-03-24)
α. Βροχές και καταιγίδες, πρόσκαιρα ισχυρές προβλέπονται έως και τις πρωινές ώρες στα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Στερεά, τη δυτική και νότια Πελοπόννησο.
β. Από το μεσημέρι θα επηρεαστεί η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, η ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), η ανατολική Πελοπόννησος, ενώ το απόγευμα οι Σποράδες, η Εύβοια και οι Κυκλάδες.
γ. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα συνεχιστούν στην κεντρική Μακεδονία και τις Κυκλάδες, ενώ βαθμιαία θα επηρεάσουν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Το Σάββατο (02/03/24)
Τα έντονα φαινόμενα θα συνεχιστούν έως και το πρωί στην κεντρική Μακεδονία (κυρίως τη Χαλκιδική), τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, με βαθμιαία εξασθένηση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα απαραίτητα προσόντα και τα ηλικιακά όρια
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Το χρονικό του συμβάντος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Βήμα-βήμα η διαδικασία - Η πλατφόρμα για την καταχώρηση της δήλωσης
Από το 2010 μέχρι σήμερα, έχουν συγκεντρωθεί περισσότερες από 1.300 φιάλες αίματος
Μαζί με τη μεσιτική έκρυβαν 3,1 εκατ. ευρώ - Οι εταιρείες δήλωναν ζημιές και είχαν τζίρους εκατομμυρίων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Παρόντες τρεις κατηγορουμένοi από τους συνολικά 36
Κυρανάκης: «Αμέριστη συμπαράσταση στον Χαρδαλιά για την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε στο σπίτι του»
Η πρόγνωση Μαρουσάκη
Σε ποιες περιοχές θα γίνονται οι περισσότεροι έλεγχοι
Η έρευνα της QED και η συζήτηση Θεοδωράκη-Κορνέτη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.