Ελλαδα

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη (28.2)

Όσα έχουν ανακοινωθεί μέχρι αυτήν την ώρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λεωφορείο σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας
Απεργία ΑΔΕΔΥ: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς © ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/ EUROKINISSI

Απεργία 28 Φεβρουαρίου - ΑΔΕΔΥ: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς - Τι ισχύει για τα ταξί

Σε απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν και οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη (28.2), οπότε και συμπληρώνεται ένας χρόνος από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Η ΑΔΕΔΥ έχει προκηρύξει 24ωρη απεργία. 

Απεργία 28 Φεβρουαρίου - ΑΔΕΔΥ: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς

Όπως έχει γίνει μέχρι τώρα γνωστό, την ερχόμενη Τετάρτη ο σιδηρόδρομος, θα παραμένει ακινητοποιημένος, όπως επίσης και ο υπεραστικός με τον προαστιακό. Στην 24ωρη απεργία αναμένεται να συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς της Αττικής (γραμμές 1, 2 και 3 του μετρό και τραμ). Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται σήμερα Δευτέρα (26.2).

Σε ό,τι αφορά τα λεωφορεία της Αττικής, θα κινηθούν από τις 09:00 έως τις 21:00, αφού οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν δύο στάσεις εργασίας στην έναρξη και τη λήξη της βάρδιας. Πλήρης αποκατάσταση της κυκλοφορίας θα πρέπει να αναμένεται από τις 10:00, ενώ τα τελευταία δρομολόγια αναμένεται να αναχωρήσουν από τις αφετηρίες γύρω στις 20:00.

Χωρίς ταξί για δύο ημέρες η Αττική

Την ίδια ώρα, χωρίς ταξί θα είναι η Αττική την Τρίτη 27 και την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 και για 48 ώρες καθώς το ΣΑΤΑ έχει εξαγγείλει απεργία. 

Ταξί στο κέντρο της Αθήνας
Απεργία ΑΔΕΔΥ: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς © ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

24ωρη απεργία από τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας

Καμία πτήση δε θα εκτελείται από και προς ελληνικά αεροδρόμια την Τετάρτη καθώς και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας συμμετέχουν με 24ωρη απεργία στην κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czczw3c5u109)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ