Ελλαδα

Ένταση και καταγγελίες σε αγώνα τοπικού στην Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη πρόεδρος ομάδας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένταση και καταγγελίες σε αγώνα τοπικού στην Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Ένταση και καταγγελίες σε αγώνα τοπικού - Συνελήφθη πρόεδρος ομάδας

Σκηνικά απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν στην διάρκεια της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης ανάμεσα στην Αστραπή Δενδροποτάμου και τον Μέγα Αλέξανδρο Καλοχωρίου, για τη β’ κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, που έγινε χθες το απόγευμα σε γήπεδο της Μενεμένης.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του αγώνα, οι γηπεδούχοι εξέφραζαν έντονα τα παράπονά τους στον διαιτητή, ο οποίος κατήγγειλε πως προπηλακίστικε με αποτέλεσμα να παρέμβει η αστυνομία.

Σύμφωνα με την καταγγελία του ρέφερι της αναμέτρησης στην ένταση ενεπλάκησαν συνολικά έξι άτομα και τελικώς προσήχθησαν στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ο 57χρονος πρόεδρος της Αστραπής Δενδροποτάμου και ο 37χρονος διαιτητής.

Ακολούθησε εκατέρωθεν υποβολή εγκλήσεων και οι δύο άνδρες συνελήφθησαν με την κατηγορία της διατάραξης κοινής ειρήνης, σωματικής βλάβης, εξύβρισης, ψευδούς καταμήνυσης και αδικημάτων βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Μετά από προφορική ενημέρωση, ο εισαγγελέας διέταξε να αφεθεί ελεύθερος ο διαιτητής και να κρατηθεί ο πρόεδρος προκειμένου να εφαρμοστεί η αυτόφωρη διαδικασία.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ