Ελλαδα

Ιδιοκτήτης μπαρ στο Ηράκλειο εξωθούσε τρεις γυναίκες στην πορνεία

Πώς ανακάλυψαν οι Αρχές την δράση του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ηράκλειο: Ιδιοκτήτης μπαρ εξωθούσε τρεις γυναίκες στην πορνεία
Ηράκλειο: Ιδιοκτήτης μπαρ εξωθούσε τρεις γυναίκες στην πορνεία © Unsplash

Ηράκλειο: Ιδιοκτήτης μπαρ εξωθούσε τρεις γυναίκες στην πορνεία - Πώς ανακάλυψαν οι Αρχές την δράση του

Τρεις γυναίκες που εργάζονταν ως σερβιτόρες στο μπαρ του εξωθούσε στην πορνεία ο 62χρονος ιδιοκτήτης. Ο άνδρας συνελήφθη την Τρίτη σε περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ., ο 62χρονος χρησιμοποιούσε μια γκαρσονιέρα στον πρώτο όροφο του κτιρίου όπου στεγάζεται το μπαρ του προκειμένου να εκδίδει τις υπαλλήλους του. Μάλιστα, στην έρευνα διαπιστώθηκε πως οι τρεις γυναίκες παρόλο που εμφανίζονταν ως εργαζόμενες στο μπαρ, δεν διέθεταν καν τα απαιτούμενα βιβλιάρια υγείας.

Ηράκλειο: Πώς αποκαλύφθηκε η δράση του 62χρονου

Οι υπηρεσίες που παρείχαν παράνομα και κατ' εξαναγκασμό οι τρεις γυναίκες αποκαλύφθηκαν κατόπιν επιχείρησης των αστυνομικών του τμήματος Μαλεβιζίου. Ένας εξ αυτών προσποιήθηκε τον πελάτη, ήρθε σε επαφή με τον 62χρονο και ζήτησε να συνευρεθεί με μία από τις γυναίκες. Όταν ο 62χρονος τον οδήγησε στην γκαρσονιέρα και παρέλαβε το ποσό των 60 ευρώ, συνελήφθη.

Την ίδια ώρα, άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. εισέβαλαν στο μπαρ, συνέλαβαν τι δυο αλλοδαπές και κατέσχεσαν 200 ευρώ, έναν φακό που λειτουργούσε και ως συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης, άλλο ένα tαser και ένα καταγραφικό συνδεδεμένο με κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Σε βάρος του 62χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί προστασίας προσωπικών δεδομένων ενώ αφού ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηρακλείου διέταξε προκαταρκτική εξέταση, τον άφησε ελεύθερο.

Από την πλευρά τους, οι τρεις γυναίκες κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων και των υγειονομικών διατάξεων.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ