Ελλαδα

Προφυλακίστηκε ο 56χρονος που βίαζε την ανήλικη κόρη της συντρόφου του στα Πατήσια

Τι ισχυρίστηκε στον ανακριτή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Revenge porn: Σύλληψη 30χρονου στον Πειραιά
Revenge porn: Σύλληψη 30χρονου στον Πειραιά © Meg Aghamyan/ Unsplash +

Πατήσια: Στη φυλακή ο 56χρονος για τον βιασμό της ανήλικης κόρης της συντρόφου του 

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 56χρονος από τα Πατήσια που κατηγορείται για βιασμό και πορνογραφία σε βάρος της 16χρονης κόρης της συντρόφου του. Οι κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί είναι: βιασμός κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και πορνογραφία.

Ενώπιον του ανακριτή, ο ίδιος αρνήθηκε ότι βίαζε το παιδί και ισχυρίστηκε ότι συνευρέθηκαν με τη συναίνεση της ανήλικης, αποδεχόμενος μόνο την κατηγορία της πορνογραφίας.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cymzgdu9erwh)

Και η μητέρα της ανήλικης στον ανακριτή

Νωρίτερα, στον ανακριτή κατέθεσε η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού, το οποίο είχε ειδοποιήσει τις αρχές για τα όσα συνέβαιναν μετά από παρότρυνση μιας φίλης της.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η τελευταία φορά που την κακοποίησε σεξουαλικά ήταν στις 13 Ιανουαρίου. Το θύμα δεν άντεξε τον εφιάλτη που ζούσε και μίλησε στη μητέρα της.

Τι κατέθεσε η 16χρονη

Λίγες μέρες μετά, στις 15 Ιανουαρίου, η κοπέλα μαζί με τη μητέρα της προσέφυγαν στο τμήμα Ανηλίκων, και παρουσία παιδοψυχολόγου το θύμα κατέθεσε, όλα όσα βίωνε τα τελευταία επτά χρόνια, στα χέρια του συντρόφου της μητέρας του.

Η κοπέλα είπε στους αξιωματικούς ότι ο δράστης της έστελνε χυδαία μηνύματα στο κινητό της, αλλά και γυμνές του φωτογραφίες. Επίσης της ζητούσε να του στείλει και η ίδια φωτογραφίες με γυμνό περιεχόμενο.

Σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν ψηφιακά πειστήρια τα οποία μεταφέρθηκαν για ανάλυση στα εργαστήρια της αστυνομίας, καθώς και ένα αεροβόλο. Ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί στον Ανακριτή να απολογηθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ