Ελλαδα

Προφυλακίστηκε ο 56χρονος που βίαζε την ανήλικη κόρη της συντρόφου του στα Πατήσια

Τι ισχυρίστηκε στον ανακριτή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Revenge porn: Σύλληψη 30χρονου στον Πειραιά
Revenge porn: Σύλληψη 30χρονου στον Πειραιά © Meg Aghamyan/ Unsplash +

Πατήσια: Στη φυλακή ο 56χρονος για τον βιασμό της ανήλικης κόρης της συντρόφου του 

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 56χρονος από τα Πατήσια που κατηγορείται για βιασμό και πορνογραφία σε βάρος της 16χρονης κόρης της συντρόφου του. Οι κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί είναι: βιασμός κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και πορνογραφία.

Ενώπιον του ανακριτή, ο ίδιος αρνήθηκε ότι βίαζε το παιδί και ισχυρίστηκε ότι συνευρέθηκαν με τη συναίνεση της ανήλικης, αποδεχόμενος μόνο την κατηγορία της πορνογραφίας.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cymzgdu9erwh)

Και η μητέρα της ανήλικης στον ανακριτή

Νωρίτερα, στον ανακριτή κατέθεσε η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού, το οποίο είχε ειδοποιήσει τις αρχές για τα όσα συνέβαιναν μετά από παρότρυνση μιας φίλης της.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η τελευταία φορά που την κακοποίησε σεξουαλικά ήταν στις 13 Ιανουαρίου. Το θύμα δεν άντεξε τον εφιάλτη που ζούσε και μίλησε στη μητέρα της.

Τι κατέθεσε η 16χρονη

Λίγες μέρες μετά, στις 15 Ιανουαρίου, η κοπέλα μαζί με τη μητέρα της προσέφυγαν στο τμήμα Ανηλίκων, και παρουσία παιδοψυχολόγου το θύμα κατέθεσε, όλα όσα βίωνε τα τελευταία επτά χρόνια, στα χέρια του συντρόφου της μητέρας του.

Η κοπέλα είπε στους αξιωματικούς ότι ο δράστης της έστελνε χυδαία μηνύματα στο κινητό της, αλλά και γυμνές του φωτογραφίες. Επίσης της ζητούσε να του στείλει και η ίδια φωτογραφίες με γυμνό περιεχόμενο.

Σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν ψηφιακά πειστήρια τα οποία μεταφέρθηκαν για ανάλυση στα εργαστήρια της αστυνομίας, καθώς και ένα αεροβόλο. Ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί στον Ανακριτή να απολογηθεί.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.