Ελλαδα

Σοκάρει η καταγγελία της 16χρονης που την βίαζε ο επί 7 χρόνια σύντροφος της μητέρας της

Την εκβίαζε με άσεμνες φωτογραφίες - Της έστελνε χυδαία μηνύματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κακοποίηση ανηλίκων
Φωτογραφία Αρχείου © Unsplash

Πατήσια: Σοκαριστικά στοιχεία από την καταγγελία της 16χρονης - Την εκβίαζε με άσεμνες φωτογραφίες - Της έστελνε χυδαία μηνύματα

Σοκάρουν τα στοιχεία που έδωσε στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, η 16χρονη μαθήτρια. Η ανήλικη σύμφωνα με πληροφορίες που κατέθεσε πως ο 56χρονος από οκτώ ετών μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2022 ασελγούσε σε βάρος της, και το επόμενο χρονικό διάστημα μέχρι και την σύλληψή του, την βίαζε συστηματικά, εκμεταλλευόμενος τη συντροφική σχέση που είχε αναπτύξει με τη μητέρα της.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cykkcv0y67y1)

Πατήσια: Παρουσία παιδοψυχολόγου κατέθεσε, όλα όσα βίωνε η 16χρονη

Η τελευταία φορά που την κακοποίησε σεξουαλικά, ήταν στις 13 Ιανουαρίου. Το θύμα δεν άντεξε τον εφιάλτη που ζούσε, και μίλησε στην μητέρα της. Στις 15 Ιανουαρίου, μητέρα και κόρη πέρασαν το κατώφλι του Τμήματος Ανηλίκων, και παρουσία παιδοψυχολόγου κατέθεσε, όλα όσα βίωνε τα τελευταία επτά χρόνια, στα χέρια του συντρόφου της μητέρας του.

Σοκάρουν οι πληροφορίες που έδωσε στις αρχές

Η κοπέλα, είπε στους αξιωματικούς ότι ο δράστης, της έστελνε χυδαία μηνύματα στο κινητό της, αλλά και γυμνές του φωτογραφίες. Επίσης της ζητούσε να του στείλει και η ίδια φωτογραφίες με γυμνό περιεχόμενο.

Από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, κατόπιν παραγγελίας του 35ου Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών, διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του ανωτέρω συλληφθέντος προς ανεύρεση στοιχείων που σχετίζονται με την υπόθεση, και κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών πειστήριων καθώς και ένα αεροβόλο όπλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη πρωινές ώρες χθες, 20 Ιανουαρίου 2024, σε περιοχή του κέντρου της Αθήνας, κατόπιν σχετικού εντάλματος, 56χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για βιασμό ανηλίκου, κατάχρηση ανηλίκου συμπληρώσαντος και μη τα 14 έτη και πορνογραφία ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου συμπληρώσαντος και μη τα 15 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 56χρονος, τουλάχιστον τα τελευταία -7- έτη, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης, εκμεταλλευόμενος τη συντροφική σχέση που είχε αναπτύξει με τη μητέρα της, ενώ παράλληλα, μέσω διαδικτυακών εφαρμογών, είχε αποκτήσει από το θύμα φωτογραφικό υλικό, πορνογραφικού περιεχομένου.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 56χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών πειστηρίων καθώς και αεροβόλο όπλο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Ανακριτή.

Με πληροφορίες από ErtNews

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ