Ελλαδα

Greek Mafia: Προφυλακιστέοι οι δυο κατηγορούμενοι - Ελεύθερος υπό όρους ο 22χρονος

Βαρύ το κατηγορητήριο - Διώξεις για για 3 δολοφονίες και 3 απόπειρες ανθρωποκτονίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Greek Mafia: Προφυλακιστέοι οι δυο βασικοί κατηγορούμενοι - Ελεύθερος υπό όρους ο 22χρονος
Προφυλακίστηκαν οι δυο βασικοί κατηγορούμενοι για την Greek Mafia © EUROKINISSI / ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ

Βαρύ κατηγορητήριο για τους δύο από τους τρεις συλληφθέντες – Διώξεις για 9 κακουργήματα και 7 πλημμελήματα

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν σήμερα οι τρεις συλληφθέντες, φερόμενοι ως μέλη της «Greek Mafia», προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για τις δολοφονίες ηγετικών στελεχών της οργάνωσης.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyl9cs77wv21)

Ο 39χρονος έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής και ο 21χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες. Ο 22χρονος που αντιμετωπίζει πλημμεληματικές κατηγορίες, αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα.

Greek Mafia: Κατηγορούνται για 3 δολοφονίες και 3 απόπειρες ανθρωποκτονίας

Συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης της ΟΠΚΕ οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν από νωρίς το πρωί της Δευτέρας ενώπιον της 24ης τακτικής ανακρίτριας για να απολογηθούν για το βαρύτατο ομολογουμένως κατηγορητήριο που αντιμετωπίζουν, καθώς φέρονται να συμμετείχαν σε τρεις δολοφονίες μελών της Greek Mafia και σε τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας.

Greek Mafia: Προφυλακιστέοι οι δυο βασικοί κατηγορούμενοι - Ελεύθερος υπό όρους ο 22χρονος
© EUROKINISSI / ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ

Οι δολοφονικές επιθέσεις στις οποίες σύμφωνα με την αστυνομία συμμετείχαν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης αφορά τις δολοφονίες των Γιάννη Σκαφτούρου, Βασίλη Ρουμπάτη και Διονύση Μουζακίτη καθώς και τις απόπειρες ανθρωποκτονίας των Μαυρόπουλου (στην Κατερίνη) και δύο συγγενικών προσώπων του Γιάννη Σκαφτούρου.

Οι δύο αντιμετωπίζουν το βαρύ κατηγορητήριο και ο τρίτος αντιμετωπίζει μόνο πλημμεληματικές κατηγορίες για λαθρεμπορία και παράνομη οπλοκατοχή, καθώς μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν πακέτα με λαθραία τσιγάρα και γεμιστήρες από καλάσνικοφ.

Πηγή: ertnews                         

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ