Ελλαδα

Μεσολόγγι: «Το αδίκημα έχει τελεστεί από διάφορους δράστες» αναφέρει ο δικήγορος της οικογένειας

«Είναι εγκληματική ενέργεια που βασίζεται στη συμμετοχή» - Τι αναφέρουν οι μαρτυρίες

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μεσολόγγι: «Το αδίκημα έχει τελεστεί από διάφορους δράστες» αναφέρει ο δικήγορος της οικογένειας
Μεσολόγγι: «Το αδίκημα έχει τελεστεί από διάφορους δράστες» αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας © Facebook

Μεσολόγγι: Για καλά οργανωμένο έγκλημα αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας του Μπάμπη - «Είναι εγκληματική ενέργεια που βασίζεται στη συμμετοχή» - Τι αναφέρουν οι μαρτυρίες

Δύο βδομάδες κοντεύουν να συμπληρωθούν από την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι και οι συγγενείς του αγνοούμενου ψάχνουν να βρουν τις απαντήσεις.

Για την οικογένεια του αγνοούμενου Μπάμπη και τον δικηγόρο που τους εκπροσωπεί, η εξαφάνιση στο Μεσολόγγι κρύβει ένα καλά οργανωμένο έγκλημα, στο οποίο δεν πήρε μέρος μόνο ένα άτομο. Έχει συλληφθεί ο κρεοπώλης που συναντήθηκε και μετέφερε τον νεαρό, το βράδυ που χάθηκαν τα ίχνη του. Η διερεύνηση συνεχίζεται και η εβδομάδα που έρχεται θεωρείται κρίσιμη.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyjkl1bv07jl)

Στη μαραθώνια κατάθεση που έδωσε, ο κρεοπώλης δέχτηκε βροχή ερωτήσεων για τις αντιφάσεις που διαπιστώθηκαν και τα κενά μνήμης που ο ίδιος επικαλέστηκε, ωστόσο, ακολούθησε την ίδια γραμμή χωρίς να δώσει εξηγήσεις.

Μεσολόγγι: Οι δηλώσεις του δικηγόρου της οικογένειας του αγνοούμενου Μπάμπη

Ο δικηγόρος της οικογένειας του αγνοούμενου μίλησε στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» του MEGA για τις απαντήσεις που έδωσε στις Αρχές ο κατηγορούμενος.

«Έδωσε κάποιες απαντήσεις, τουλάχιστον αστείες. Επικαλείται ένα κενό μνήμης ακατανόητο, επικαλείται πως έκανε χρήση χασίς και όλα αυτά δεν μπορεί η κοινή λογική να τα δεχτεί και, δεύτερον, ό,τι έχει πει είναι ακριβώς το αντίθετο. Δεν έχει πει ούτε μία αλήθεια», τόνισε ο δικηγόρος Κώστας Δημόπουλος.

«Καταθέσαμε και μήνυση για ψευδή κατάθεση, γιατί δεν μπορούσαμε να το αφήσουμε να περάσει. Και ακολούθησε η ποινική δίωξη, η οποία εκκρεμεί για την ανθρωποκτονία».

«Ο Μπάμπης είναι ένα παιδί που δούλευε όλα τα χρόνια τη ζωής του στο εξωτερικό, από τότε που τελείωσε το σχολείο. Είχε έναν καλό μισθό και ήταν τεχνίτης στα φωτοβολταϊκά. Επομένως, δεν ήταν ένα παιδί που είχε την ανάγκη να κάνει άλλα πράγματα. Ήταν ένα παιδί που είχε βοηθήσει την οικογένειά του και φίλους του. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι για τα λεφτά που έδωσε αυτή τη στιγμή. Για να το λέει η μητέρα του, μάλλον το γνωρίζει», σημείωσε στη συνέχεια.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyjix23kubch)

Για να προσθέσει πως «είναι ένα αδίκημα που έχει τελεστεί από διάφορους δράστες. Είναι εγκληματική ενέργεια που βασίζεται στη συμμετοχή».

Εξήγησε ότι στο παρελθόν, «υπήρξαν δύο μεγάλες υποθέσεις, που χωρίς να έχουμε πτώμα, οι δράστες είχαν κατηγορηθεί και φυλακιστεί. Δεν είναι δεδομένο πως εφόσον δεν υπάρχει πτώμα, δεν θα κατηγορηθούν άνθρωποι».

«Δεν αρκεί για την οικογένεια να λογοδοτήσουν οι δράστες, αλλά να βρεθεί κάτι από αυτό τον άνθρωπο», υπογράμμισε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ