Ελλαδα

Επίθεση με μαχαίρι από ανήλικο δέχθηκε 13χρονος στο Ίλιον

Στο νοσοκομείο το αγόρι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» - Η είσοδος του κτιρίου
© ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ίλιον: Επίθεση με μαχαίρι από ανήλικο - Στο νοσοκομείο 13χρονος - Νέα περιστατικά βίας 

Επίθεση με μαχαίρι από άλλο ανήλικο δέχθηκε 13χρονος στο Ίλιον το βράδυ της Πέμπτης (4.1). Το θύμα του νέου περιστατικού βίας μεταξύ ανηλίκων χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό έγινε το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου στο Ίλιον, όταν ένας 13χρονος τσακώθηκε με έναν άλλο ανήλικο, ο οποίος έβγαλε μαχαίρι και τον χτύπησε στον μηρό και στον γλουτό. Τον 13χρονο μετέφερε ο πατέρας στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου νοσηλεύεται.

Αυτό δεν είναι το μόνο περιστατικό με θύμα 13χρονο που καταγράφηκε τις τελευταίες ημέρες. Καταγγελία για bullying και επίθεση από ανήλικους έκανε στις αρχές και ένας 13χρονος στην Αγία Παρασκευή, τη στιγμή που αυξάνονται ραγδαία τα περιστατικά με πρωταγωνιστές ανήλικους. 

Επίθεση από ανήλικους δέχθηκε 13χρονος και στην Αγ. Παρασκευή

Στην Αγία Παρασκευή φέρεται να καταγράφηκε νέο περιστατικό βίας με πρωταγωνιστές ανήλικους και θύμα 13χρονο. Σύμφωνα με την καταγγελία, όλα συνέβησαν την Τρίτη (2.1) όταν ο ανήλικος έκανε βόλτα με τον σκύλο του και συνάντησε στον δρόμο δύο συμμαθητές του και ακόμη - άγνωστό του - ανήλικο. 

Όπως κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές, οι τρεις ανήλικοι τού επιτέθηκαν και τον ακινητοποίησαν στην οδό Λυκείου, για να του πάρουν το κινητό του τηλέφωνο και χρήματα. Ωστόσο, δεν έμειναν μόνο εκεί. Έβγαλαν τα παπούτσια του 13χρονου με σωματική βία και κατέγραψαν τις κινήσεις τους με το κινητό τους τηλέφωνο.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής, του άρπαξαν για λίγο και τον σκύλο και απειλώντας τον 13χρονο μαθητή ότι δεν θα τον ξαναδεί, τον ανάγκασαν να τους ακολουθήσει ξυπόλητος. Την ώρα που τον βιντεοσκοπούσαν, τον ανάγκασαν να γονατίσει στον δρόμο και να μιλήσει με χυδαία λόγια για δύο κοπέλες. Στη συνέχεια έστειλαν το συγκεκριμένο βίντεο στο social media του θύματος. Μάλιστα, στην καταγγελία του στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας, αναφέρεται ότι οι φερόμενοι ως δράστες τον απείλησαν ότι θα τον μαχαιρώσουν με σουγιά αν μιλήσει σε κάποιον, ενώ και ο τρίτος της παρέας τού είπε ότι έχει πιστόλι και ότι θα τον σκοτώσει με αυτό.

Κατά την ίδια καταγγελία, οι τρεις φερόμενοι δράστες είπαν στον 13χρονο ότι την προηγούμενη μέρα (1.1) είχαν λερώσει το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του πατέρα του, αλλά και ότι είχαν πετάξει αυγά στο διαμέρισμα που μένει μαζί με την οικογένειά του ανήλικος μαθητής.

Για το περιστατικό ζητήθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ οι εμπλεκόμενοι αναζητήθηκαν στα όρια του αυτοφώρου, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ