Ελλαδα

Ανήλικοι ξυλοφόρτωσαν και απειλούσαν παιδί στην Αγία Παρασκευή ζητώντας του 350 ευρώ

Ο πατέρας έδωσε τα ονόματα των ανήλικων στις αρχές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νεαρό αγόρι με την πλάτη γυρισμένη στον φακό με το φως της δύσης του ήλιου
(φωτογραφία αρχείου) © Unsplash / Sebastian Hans

Αγία Παρασκευή: Νέο περιστατικό βίας με ανήλικους δράστες και θύμα - Ο ξυλοδαρμός και οι απειλές για να τους δώσει χρήματα

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας με ανήλικους δράστες και θύματα. Αυτή τη φορά ανήλικοι φέρεται να ξυλοκόπησαν και να απειλούσαν παιδί στην Αγία Παρασκευή, προκειμένου να αποκομίσουν 350 ευρώ. 

Το περιστατικό έγινε γνωστό μετά από καταγγελία του πατέρα του θύματος στο Αστυνομικό Τμήμα. Ο άνδρας κατήγγειλε ότι ο γιος του έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και ληστείας από ομάδα πέντε ανηλίκων. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι το περιστατικό σημειώθηκε σε πλατεία της Αγίας Παρασκευής, όταν το θύμα συνάντησε τους πέντε καθώς ήθελαν να του μιλήσουν. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της κουβέντας δύο από τους δράστες άρχισαν να του ρίχνουν σφαλιάρες, ενώ άλλος τραβούσε βίντεο.

Οι ανήλικοι αφού του άρπαξαν το πορτοφόλι, το οποίο είχε μέσα 12 ευρώ, τον απείλησαν ότι θα τον ξυλοκοπήσουν εάν δεν τους έδινε 350 ευρώ μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου. Οι δράστες - όπως κατήγγειλε ο πατέρας - του έστελναν μηνύματα ρωτώντας τον αν έχει τα λεφτά και απειλώντας τον ότι αν δεν εμφανιστεί στο ραντεβού θα πάνε σπίτι του. Ο πατέρας του θύματος έσπευσε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το συμβάν, δίνοντας τα ονόματα των δραστών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ