Ελλαδα

Η στιγμή της επίθεσης που δέχθηκε ο 9χρονος από σκύλο στο Καματερό

Στη δημοσιότητα το βίντεο - ντοκουμέντο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η στιγμή της επίθεσης που δέχθηκε ο 9χρονος από σκύλο στο Καματερό
Η στιγμή της επίθεσης που δέχθηκε ο 9χρονος από σκύλο στο Καματερό © Nick Bolton/Unsplash

Καματερό: Η στιγμή της επίθεσης που δέχθηκε 9χρονος από σκύλο - Στη δημοσιότητα το βίντεο - ντοκουμέντο

Σε βίντεο που παρουσιάστηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Star φαίνεται καρέ καρέ η άγρια επίθεση που δέχθηκε 9χρονο παιδί από σκύλο στο Καματερό. Στο οπτικό υλικό φαίνεται ότι το ζώο άρπαξε το πόδι του παιδιού ενώ ένας άνδρας και μια γυναίκα προσπαθούν να το σταματήσουν. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί (25.12) λίγο πριν από τις 11 το πρωί, στην οδό Μυκηνών, όταν ο σκύλος διέφυγε της προσοχής του ιδιοκτήτη του και επιτέθηκε σε ένα 9χρονο. Το παιδί μεταφέρθηκε με τραύματα από δαγκωματιές στο δεξί του χέρι και πόδι στο νοσοκομείο «Παίδων Αγία Σοφία».

Ακολουθούν σκληρές εικόνες:

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxygqwklbykh)

Ο ιδιοκτήτης του ζώου συνελήφθη για πρόκληση βλάβης από αμέλεια και παράβαση του νόμου περί ζώων προσωπικής συντροφιάς αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.

«Ο μικρός δεν έκλαιγε από το σοκ του»

«Είχε πάθει σοκ, ούτε καν έκλαιγε όταν ήρθα και τον βρήκα. Κλαίγανε τα ανίψια μου τα οποία δεν είχαν υποστεί κάποιο δάγκωμα αλλά είχαν πάθει ψυχολογικό σοκ και ο μικρός δεν έκλαιγε από το σοκ του. Είχε δύο πληγές στο πόδι, πήγαμε και του κάναμε ράμματα. Δύο πληγές αρκετά βαθιές», δήλωσε χθες ανήμερα των Χριστουγέννων μιλώντας στο Mega ο πατέρας του 9χρονου αγοριού.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxxmtzcriy6p)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ