Ελλαδα

23χρονη κατήγγειλε για βιασμό τον σύντροφό της στον Πύργο

Την βιντεοσκοπούσε απειλώντας την πως θα μοιράσει το υλικό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βιασμός γυναίκας
ΑΡΧΕΙΟ © Unsplash

Πύργος: 23χρονη κατήγγειλε για βιασμό τον σύντροφό της - Την βιντεοσκοπούσε απειλώντας την πως θα μοιράσει το υλικό

Στην σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στον Πύργο Ηλείας μετά από καταγγελία για βιασμό της 23χρονης συντρόφου του, σύμφωνα με την οποία ο συλληφθείς τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας με τη χρήση σωματικής βίας την εξανάγκασε σε σεξουαλικές πράξεις.

Όπως αναφέρει το θύμα στην καταγγελία του, το συμβάν έλαβε χώρα τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης όταν ο φερόμενος ως δράστης ασκώντας σεξουαλική βία σε βάρος της και ενώ την βιντεοσκοπούσε προέβη σε σεξουαλικές πράξεις απειλώντας την, μάλιστα, πως θα στείλει το σχετικό βίντεο σε στενό συγγενικό της πρόσωπο, αλλά και σε ένα φίλο του.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πατρίς», ο ύποπτος φέρεται να απέστειλε τελικά το εν λόγω βίντεο στο οποίο απεικονίζονται οι καταγγελλόμενες πράξεις. Οι αστυνομικές Αρχές έχουν ήδη εντοπίσει την πορεία του αρχείου και το κινητό του τηλέφωνο έχει κατασχεθεί, ενώ έχει ζητηθεί και η κατάσχεση των κινητών, στα οποία ο φερόμενος ως δράστης απέστειλε το βίντεο.

Να σημειωθεί πως 23χρονη προσήλθε νωρίς το πρωί της Πέμπτης, έχοντας εμφανή σημάδια κακοποίησης στα χέρια αλλά και σε άλλα σημεία του σώματός της. Ακολούθως, οι αστυνομικοί παρήγγειλαν την εξέταση της κοπέλας αλλά και τη διενέργεια ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης, προκειμένου να εξακριβωθούν οι κακώσεις που έχει υποστεί. Προ μερικών μηνών, μάλιστα, η ίδια κοπέλα είχε καταγγείλει απόπειρα βιασμού από τον ίδιο άνδρα, την οποία υπόθεση και ερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου. Πρόκειται για υπόθεση που έλαβε χώρα στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2023 όταν μετά από την άρνησή της να συνευρεθεί μαζί του ερωτικά, την κακοποίησε, προκαλώντας της σοβαρό τραύμα στο πόδι. Η 23χρονη μετέβη αμέσως στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείο του Πύργου, όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις.

Ο άνδρας έχει συλληφθεί και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα το πρωί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, η οποία αφορά τα κακουργηματικού χαρακτήρα αδικήματα της απόπειρας βιασμού και του τετελεσμένου βιασμού με απειλή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ