Ελλαδα

Σε 29χρονο που είχε εξαφανιστεί στην Ηλεία ανήκει η σορός που βρέθηκε κρεμασμένη σε δέντρο

Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φωτογραφία σε κοντινό σημείο από το σημείο που βρέθηκε απαγχονισμένος ο άνδρας
© ilialive.gr

Κυλλήνη: Η ταυτότητα του άνδρα που βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο - Οι έρευνες των αρχών - Αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια

Σε έναν 29χρονο άνδρα ανήκει η σορός που εντοπίστηκε το Σάββατο (25.11) κρεμασμένη από δέντρο σε εξοχική κατοικία στην Κυλλήνη. Οι αρχές προχώρησαν στην ταυτοποίηση του νεκρού από τα ρούχα και τα προσωπικά του αντικείμενα, ενώ πρόσωπο του οικογενειακού του περιβάλλοντος κλήθηκε για αναγνώριση. 

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, τα ίχνη του 29χρονου Άγγελου χάθηκαν στις 29 Οκτωβρίου από το Βαρθολομιό όταν επισκέφτηκε συγγενικά του πρόσωπα. Στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση του νεκρού ήταν η οδοντοστοιχία του, την οποία αναγνώρισε η μητέρα του. Την ίδια ώρα, το γεγονός πως η σορός του άνδρα βρέθηκε σε ύψος περίπου τριών με τεσσάρων μέτρων, και πως τα χέρια του ήταν δεμένα πισθάγκωνα με βρόγχο, κάνουν τα έμπειρα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, να μην αποκλείουν ακόμα και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Η εφημερίδα «Πατρίς», επικοινώνησε με τον αδελφό του Άγγελου, ο οποίος τόσο ο ίδιος όσο και όλη η οικογένειά του, είναι συντετριμμένοι, και είπε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει λήψη βιολογικού δείγματος από τη μητέρα του 29χρονου προκειμένου να γίνει το DNA.

Ποια τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, οι αρχές που εξετάζουν με προσοχή όλα τα στοιχεία που υπάρχουν ως τώρα, έχουν συλλέξει δακτυλικά αποτυπώματα τόσο από τον βρόγχο που ήταν τυλιγμένα τα χέρια του νεαρού άνδρα, όσο και από τη σκάλα που βρέθηκε πολύ κοντά στο σημείο που ήταν κρεμασμένη η σορός.

Το πτώμα του άνδρα, εντοπίστηκε σε εξοχική κατοικία στην Κυλλήνη το πρωί του περασμένου Σαββάτου (25.11) από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που ζει εκτός Ηλείας και απουσίαζε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, πήγε στο σημείο το βράδυ της περασμένης Παρασκευής με τη δυσοσμία να γίνεται αμέσως αντιληπτή. Το πρωί της επομένης ο ίδιος αναζήτησε από που προέρχεται και είδε σε ένα από τα δέντρα του σπιτιού κρεμασμένη τη σορό του άνδρα -και μάλιστα σε πολύ μεγάλο ύψος, που δύσκολα θα γινόταν αντιληπτή από τον οποιοδήποτε.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ