Ελλαδα

Άνδρας εντοπίστηκε απαγχονισμένος σε δέντρο στην Κυλλήνη - Σε προχωρημένη σήψη το πτώμα

Πληροφορίες ότι είχε δεμένα τα χέρια του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φωτογραφία σε κοντινό σημείο από το σημείο που βρέθηκε απαγχονισμένος ο άνδρας
© ilialive.gr

Κυλλήνη: Απαγχονισμένος άνδρας σε δέντρο - Οι πρώτες πληροφορίες - Τι δείχνουν τα στοιχεία των αρχών

Απαγχονισμένος εντοπίστηκε σήμερα (25.11) ένας άνδρας στην Κυλλήνη, με τους αστυνομικούς να αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι τα χέρια του άνδρα ήταν δεσμένα πισθάγκωνα. 

Σύμφωνα με το patrisnews.com, το πτώμα του άνδρα εντοπίστηκε κρεμασμένο σε δέντρο, ενώ ήταν σε προχωρημένη σήψη. Το τοπικό μέσο αναφέρει ότι ελέγχονται οι πληροφορίες που θέλουν τον άνδρα να εντοπίστηκε με τα χέρια του δεμένα. Οι αρχές δεν μπορούν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας.

Την ίδια ώρα, το ilialive.gr, νεότερες πληροφορίες οι αρχές καταλήγουν στην αυτοχειρία από τα στοιχεία που έχουν, καθώς μπορεί να βρέθηκε σε ύψος τριών - τεσσάρων μέτρων απαγχονισμένος ο άντρας, αλλά φέρεται να είχε χρησιμοποιήσει σκάλα για να φτάσει εκεί. Στο θέμα του σχοινιού που βρέθηκε στα χέρια του, υπάρχει η εκτίμηση πως είναι πιθανό να το χρησιμοποίησε ο ίδιος ο αυτόχειρας για να κάμψει τις αντιστάσεις για την πράξη του και να μετριάσει το ένστικτο της "αυτοσυντήρησης".

Αν και θα χρειαστούν εξετάσεις DNA για να επιβεβαιωθεί η ταυτότητα του νεκρού, οι εκτιμήσεις οδηγούν πως πρόκειται για άνδρα που έχει εξαφανιστεί στην ευρύτερη περιοχή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ