- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συνελήφθη ο «δράκος» των Εξαρχείων - Είχε αποφυλακιστεί τον περασμένο Αύγουστο
Έκανε τέσσερις επιθέσεις στα Εξάρχεια, μεταξύ των οποίων και σε μία 13χρονη
Συνελήφθη ο «δράκος» των Εξαρχείων - Έκανε τέσσερις επιθέσεις στα Εξάρχεια, μεταξύ των οποίων και σε μία 13χρονη
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον άνδρα που επιτέθηκε σε τέσσερις γυναίκες, μεταξύ αυτών και μία 13χρονη, στα Εξάρχεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, τον οποίο μάρτυρες είχαν περιγράψει ως νεαρό άτομο, ξανθό με γαλανά μάτια, έχει πλέον συλληφθεί.
Ο 23χρονος άνδρας από την Συρία, αποφυλακίστηκε πριν από σχεδόν 80 ημέρες, όπου είχε εκτίσει ποινή για παρόμοια αδικήματα. Πρόκειται για διαστροφή η οποία δεν αντιμετωπίζεται, ανέφεραν αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής.
Ο νεαρός, αναγνωρίστηκε από τα θύματα του ως ο άνθρωπος που τους επιτέθηκε και αποπειράθηκε να τις βιάσει. Μέσα σε λίγα 24ωρα, σημειώθηκαν τέσσερις συνολικά απόπειρες βιασμού με τα θύματα, ανάμεσα σε αυτά και ένα κορίτσι μόλις 13 ετών, να γλυτώνουν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.
Το χρονικό των επιθέσεων
Η πρώτη επίθεση φέρεται να έχει γίνει την Παρασκευή σε βάρος μιας νεαρής κοπέλας που βρισκόταν στην είσοδο πολυκατοικίας στα Εξάρχεια. Η επίθεση δεν είχε καταγγελθεί μέχρι και νωρίτερα σήμερα στις αρχές. Η δεύτερη επίθεση σημειώθηκε στην οδό Βαλτετσίου στα Εξάρχεια. Στο στόχαστρο του 23χρονου μπήκε ένα κοριτσάκι μόλις 13 ετών, το οποίο περπατούσε στο πεζοδρόμιο.
Ο κατηγορούμενος του όρμησέ από πίσω, το έριξε στο έδαφος και προσπάθησε να το γδύσει. Οι φωνές του παιδιού αλλά και οι κραυγές αγωνίας κατοίκων της περιοχής, ανάγκασαν τον δράστη να φύγει προτού ολοκληρώσει το αρρωστημένο έργο του.
Μόλις δύο 24ωρα αργότερα, λίγο μετά τις 7.10 το πρωί της Δευτέρας, ο νεαρός εντόπισε μια 29χρονη κοπέλα ενώ βρισκόταν στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη. Με τη σωματική του δύναμη, την ξάπλωσε στο πεζοδρόμιο προσπαθώντας να την χαϊδέψει σε απόκρυφα σημεία. Και σε αυτή την περίπτωση, η κοπέλα έβαλε τις φωνές και ο σαστισμένος βιαστής, έσπευσε να φύγει προτού προλάβουν να τον ακινητοποιήσουν περίοικοι και περαστικοί.
Όμως, δεν θορυβήθηκε και ιδιαίτερα μιας και 10 λεπτά αργότερα, επιτέθηκε σε άλλη κοπέλα που περπατούσε σε κοντινό σημείο, πάλι στα Εξάρχεια. Η 27χρονη όμως, αντιστάθηκε σθεναρά τρέποντας τον σε φυγή, προτού θέσει σε εφαρμογή το αρρωστημένο του σχέδιο.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Ποιες στάσεις δεν θα εξυπηρετούνται
Πού καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
Θεσσαλονίκη: Το Εφετείο έκρινε ότι οι εργασίες έγιναν και δεν αποδείχθηκε ζημία για την Εγνατία Οδό ΑΕ
Πότε οι μαθητές θα επιστρέψουν στα θρανία
Ποια είναι η Κυριακή που πρέπει να πάμε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά
Προαναγγέλλουν προσφυγή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για συντονισμένο πόλεμο λάσπης
Εκτιμάται ότι καταγράφεται ένας κάθε 15 με 20 λεπτά
Το ελαφρυντικό του σύννομου βίου «αποδεικνύεται πρωτίστως από το λευκό ποινικό μητρώο»
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Πού θα κινηθεί ο υδράργυρος
Οι περισσότεροι κατηγορούμενοι ζήτησαν την αναγνώριση ελαφρυντικών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.