- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ταυτοποιήθηκε ο «δράκος των Εξαρχείων» - Είχε συλληφθεί για σεξουαλικά εγκλήματα και στο παρελθόν
Ποιος είναι ο άνδρας που έχει τρομοκρατήσει τα Εξάρχεια
Ποιος είναι ο άνδρας που έχει τρομοκρατήσει τα Εξάρχεια - Είχε επαναλάβει τα ίδια αδικήματα και το 2020
Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι πλέον η σύλληψη του «δράκου των Εξαρχείων», καθώς, συμφωνα με πληροφορίες, ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία. Ο δράστης φέρεται να αναγνωρίστηκε από το βίντεο της επίθεσης την προηγούμενη Πέμπτη.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι επιθέσεις έγιναν 18 και 20 Νοεμβρίου, ενώ οι καταγγέλλουσες είναι μια 29χρονη, μια 27χρονη και μια 13χρονη.
Η απόπειρα βιασμού της 13χρονης έγινε στις 2 το μεσημέρι της 18ης Νοεμβρίου στην οδο Βαλτετσίου, ενώ η ανήλικη πήγαινε στο γυμναστήριο.
Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης στο ΑΤ της περιοχής, ο δράστης την έπιασε από τη μέση και άρχισε να τη θωπεύει χωρίς τη θέλησή της. Το κόριτσι, με όση δύναμη είχε, κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του παρ' ολίγον βιαστή της.
Βίντεο που εξασφάλισε η ΕΡΤ και είδε το «φως» της δημοσιότητας δείχνει την τέταρτη επίθεση του «δράκου« των Εξαρχείων, ενώ οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του υπόπτου.
Προσπάθησε να βιάσει δύο γυναίκες το ίδιο πρωινό
Οι υπόλοιπες δυο απόπειρες έγιναν περίπου στις 7 το πρωί της 20ης Νοεμβρίου στην οδό Ζωοδόχου Πηγής και στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη και Νικηταρά.
Ο άγνωστος δράστης επιτέθηκε πρώτα στη μία γυναίκα και μετά στην άλλη με τον ίδιο τρόπο: αφού τους έκλεισε το στόμα, προσπάθησε να τις βιάσει.
Ευτυχώς όμως και οι δυο κατάφεραν να ξεφύγουν από τα χέρια του, ενώ αμέσως κατήγγειλαν το περιστατικό στο ΑΤ Εξαρχείων.
Και οι τρεις περιέγραψαν τον δράση ως μετρίου αναστήματος, με ανοιχτά μάτια και επιδερμίδα, έως 35 ετών, ενώ ανέφεραν πως μίλαγε σπαστά αγγλικά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι δεν θα λειτουργεί
Τι ισχύει με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς
Προσπάθησε να χτυπήσει αστυνομικούς
Νέοι, ασφαλείς και προσβάσιμοι χώροι παιχνιδιού και ψυχαγωγίας στις γειτονιές της Αθήνας
Ο βίος και τα μαρτύρια του Αγίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Έρχονται πτώση της θερμοκρασίας και βοριάδες
Δύο τραυματίες, σε σοβαρή κατάσταση ο 21χρονος αναβάτης
Μετά από μια γενναία, αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο
Συνεργασία του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου
Σχετικά με το πρόστιμο ύψους 300 ευρώ που επιβλήθηκε την περασμένη Κυριακή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.