- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δικογραφία σε βάρος του 39χρονου Αιγύπτιου που καλούσε σε εκδίκηση για τη Γάζα
Εξυμνούσε τη Χαμάς και προέτρεπε σε πράξεις βίας
Δικογραφία - Χανιά: 39χρονος Αιγύπτιος εξυμνούσε τη Χαμάς και προέτρεπε σε πράξεις βίας
Δικογραφία σε βάρος ενός 39χρονου Αιγύπτιου που προέτρεπε σε πράξεις βίας εναντίον Ισραηλινών υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χανίων.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., «από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος 39χρονου υπηκόου τρίτης χώρας, διότι σε αναρτήσεις του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τον Οκτώβριο του 2023, αναφερόμενος στον πόλεμο που διεξάγεται στη Λωρίδα της Γάζας, προέτρεπε σε πράξεις βίας.
Η δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χανίων, η οποία παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για παράβαση του άρθρου 187Α παρ. 6 σε συνδυασμό με το άρθρο 98 του Ποινικού Κώδικα».
Εξυμνούσε τη Χαμάς
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος Αιγύπτιος μέσω Facebook εξυμνούσε τη Χαμάς (και συγκεκριμένα το ένοπλο τμήμα της, την Αλ Κασάμ) και προέτρεπε σε πράξεις εναντίον των Ισραηλινών γενικά, όχι κάνοντας συγκεκριμένες στοχοποιήσεις στη χώρα μας. Καλούσε συγκεκριμένα ομόθρησκούς του ανά τον κόσμο να προβούν σε πράξεις εκδίκησης για όσα συμβαίνουν στη Γάζα.
Ο 39χρονος Αιγύπτιος δεν έχει συλληφθεί
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος διαμένει 10 χρόνια στη χώρα μας και συγκεκριμένα στα Χανιά, και ασχολείται με αγροτικές εργασίες.
Να σημειωθεί ότι ο άνδρας δεν έχει συλληφθεί.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Παίρνω τον Παύλο μου και φεύγω», είπε συγκινημένη η Μάγδα Φύσσα έξω από το δικαστήριο
Καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό με πέντε χρόνια
Ο καθηγητής και πρώην υπουργός, σχολιάζει τις φωτογραφίες, έχοντας προσωπική σύνδεση με την ιστορία: ο πατέρας του είχε κρατηθεί στο Χαϊδάρι και στις φυλακές Αβέρωφ.
Τι αναφέρει η ανακοίνωση με αφορμή το περιστατικό στον σταθμό του Αγίου Νικολάου
Από φέτος θεσπίζεται εθελοντική 12μηνη θητεία γυναικών στον Στρατό Ξηράς
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της τραγωδίας, σε εξέλιξη έρευνα για πιθανές κόντρες δύο οχημάτων
Αυλαία στη δίκη στο Εφετείο - Οι ποινές
«Είναι επιπόλαιο να μιλάμε από τώρα για ενδεχόμενο νέων κακοκαιριών» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Απομακρύνθηκαν τελευταία στιγμή οι μαθητές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα social media αποτελούν πλέον την κύρια πηγή ενημέρωσης
Ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη φυλακή πρώην βουλευτές
«Έζησα μαζί του και τον ευχαριστώ»
Ποιες αργίες ακολουθούν
«Ξεδίπλωσε ακέραιο το ταλέντο του και αγαπήθηκε όσο λίγοι από το μεγάλο κοινό»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Σε ποια ρολόγια δεν αλλάζουν αυτόματα
Η τρομοκρατική επίθεση που άφησε πίσω της 18 τραυματίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.