Ελλαδα

Βίκυ Σταμάτη: «Ο γιος μου εκφράζει πικρίες - Θέλει να δικαιώσει τον πατέρα του»

«Όταν είναι έτοιμος, θα μιλήσει», λέει η χήρα του Άκη Τσοχατζόπουλου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η χήρα του Άκ Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη
© EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Βίκυ Σταμάτη: Μιλά για την απώλεια του Άκη Τσοχατζόπουλου και την επιθυμία του γιου της να δικαιώσει τον πατέρα του

Η Βίκυ Σταμάτη - Τσοχατζοπούλου παραχώρησε μετά από αρκετό καιρό συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Άκη Τσοχατζόπουλο, αλλά και τον 17χρονο σήμερα γιο της, ο οποίος -όπως δήλωσε- εκφράζει πικρίες και «θέλει να δικαιώσει τον πατέρα του». Ο γιος του Άκη Τσοχατζόπουλου και η χήρα του ενδέχεται να βρεθούν σε περίπου έναν χρόνο στη Μεγάλη Βρετανία, όπου ο νεαρός μαθητής έγινε δεκτός με υποτροφία σε κορυφαίο Πανεπιστήμιο. 

«Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μας με το παιδί μου. Δεν έχουμε δεχτεί ότι δεν είναι ο Άκης μαζί μας και προσπαθούμε με αξιοπρέπεια και ντροπή να ολοκληρώσουμε έναν κύκλο. Δεν έχει περάσει από το μυαλό μου να σκεφτώ για μένα το ο,τιδήποτε. Προτεραιότητα για εμένα είναι ο γιος μου και η ολοκλήρωση των σπουδών του. Στις 14 Νοεμβρίου θα γίνουμε 17 ετών. Όταν θα είναι έτοιμος θα μιλήσει για τον πατέρα του. Μόνο πικρίες εκφράζει, του λείπει πάρα πολύ», εξομολογήθηκε η Βίκυ Τσοχατζοπούλου στον ΑΝΤ1. 

Όπως είπε, ο 17χρονος Άκης μαθαίνει για την υπόθεση που οδήγησε στη φυλακή τον πατέρα του, αλλά και για το πολιτικό του έργο διαβάζοντας τις αναλυτικές σημειώσεις που άφησε πίσω και τις «απτές, πραγματικές αποδείξεις τις οποίες φρόντισε να αφήσει παρακαταθήκη». 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwtavh2ephbl)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ