- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Οδηγός απανθρακώθηκε σε τροχαίο κοντά στον Αλμυρό
Τραγωδία μετά τα μεσάνυχτα - Πού αποδίδεται το δυστύχημα
Βόλος: Οδηγός απανθρακώθηκε σε τροχαίο κοντά στον Αλμυρό - Η Πυροσβεστική έσβησε το φλεγόμενο αυτοκίνητο - Τα αίτια του δυστυχήματος.
Ένας άνδρας 48 ετών βρέθηκε απανθρακωμένος αργά τη νύχτα έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που είχε με το αυτοκίνητό του σε παράδρομο της οδού που οδηγεί στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου.
Ο άνδρας με καταγωγή από τη Σούρπη Αλμυρού, σύμφωνα με την Αστυνομία, φέρεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, να έπεσε σε χαντάκι με αποτέλεσμα μάλλον να εγκλωβιστεί στις λάσπες και στη συνέχεια να εκδηλώθηκε φωτιά στη μηχανή του αυτοκινήτου.
Διερχόμενοι οδηγοί που είδαν τη φωτιά ενημέρωσαν την Πυροσβεστική που έσβησε το φλεγόμενο αυτοκίνητο, αλλά οι πυροσβέστες βρήκαν τον απανθρακωμένο άντρα και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία έχει αποκλεισθεί η περίπτωση της εγκληματικής ενέργειας.
Πάντως φως στην υπόθεση του τροχαίου στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 48χρονος από τη Σούρπη, αναμένεται να ρίξει η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού θα γίνουν οι συγκεντρώσεις
Το έργο της Lamda Development αναμένεται να αποσυμφορήσει την παραλιακή λεωφόρο
Προχωρά η διαδικασία αγοράς του από την Περιφέρεια
Εγκρίθηκε το χρονοδιάγραμμα
Με αφορμή την εορτή του πολιούχου και προστάτη του νησιού Αγίου Γερασίμου
Αυξημένη είναι η κίνηση και σε άλλες κεντρικές οδικές αρτηρίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το παιδί δεν κοιμόταν γιατί πίστευε ότι κάνει αμαρτίες, λέει
Τρεις ημέρες συζητήσεων για τη βιώσιμη ανάπτυξη, την προστασία του περιβάλλοντος και το μέλλον των νησιωτικών κοινοτήτων
Τον απεγκλώβισε η Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι πρέπει να γνωρίζετε
Οι φοιτητές στήνουν σκηνές στο Σύνταγμα, αύριο οι συγκεντρώσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.