Ελλαδα

Απαντήσεις από την ιατροδικαστική εξέταση αναμένουν οι αρχές για τον θάνατο της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη

Η νεαρή γυναίκα βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα της

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
(φωτογραφία αρχείου) © ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Θεσσαλονίκη: Νεκρή 24χρονη στο μπάνιο της - Σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση για τα αίτια

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η 24χρονη Ειρήνη έφυγε από τη ζωή μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού της, αναμένεται να διαλευκάνουν σήμερα (27.10) οι ιατροδικαστές της Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης.

Η νεαρή κοπέλα εντοπίστηκε νεκρή από τον σύντροφο της στο μπάνιο του σπιτιού τους. Ο ίδιος είχε φύγει από το σπίτι για να αγοράσει τροφή για τα ζώα της γειτονιάς και η ίδια, όπως υποστήριξε στην κατάθεση του ο σύντροφος της, μπήκε να κάνει ένα μπάνιο.

Κατά την εκτίμηση του συντρόφου, η Ειρήνη δεν έκλεισε τον θερμοσίφωνα και πιθανόν να τη «χτύπησε» το ρεύμα. Εκ πρώτης όψεως, η σορός της κοπέλας δεν φέρει εμφανή ίχνη εγκληματικής ενέργειας ή άλλες ύποπτες ενδείξεις. Η ιατροδικαστική εξέταση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο νεκροτομείο της Θεσσαλονίκης θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου της 24χρονης, που έχει συγκλονίσει τη Θεσσαλονίκη και ειδικά τους δικούς της ανθρώπους.

Πατέρας 24χρονης: «Ήξερα ότι ζει στην Κέρκυρα»

Η 24χρονη, είχε μακροχρόνια σχέση με τον αρκετά μεγαλύτερο σε ηλικία, σύντροφο της. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο πατέρας της, η 24χρονη τούς είχε πει πως ζούσε στην Κέρκυρα και όχι στη Θεσσαλονίκη, ενώ έδειχνε ευτυχισμένη, τόσο από τις αναρτήσεις της σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και κατά την διάρκεια των τηλεφωνικών επικοινωνιών με την οικογένεια της.

Η οικογένεια της αλλά και οι φίλοι της, περιμένουν να μάθουν τα αίτια που την οδήγησαν στο θάνατο. Οι αστυνομικοί από την πλευρά τους, ερευνώντας το σπίτι, δεν διαπίστωσαν ίχνη παραβίασης, ενώ διαπιστώθηκε πως ο σύντροφος της όντως είχε πάει την ώρα που ανέφερε σε κατάστημα για να προμηθευτεί τροφή για τα αδέσποτα ζώα που τάιζε καθημερινά στη γειτονιά τους, στην οδό Λαοδικείας.

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής, είναι αυτό που θα καθορίσει την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, τονίζουν αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ