Ελλαδα

Νεκρή βρέθηκε 24χρονη στο μπάνιο του σπιτιού της στη Θεσσαλονίκη

Ηλεκτροπληξία δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
EKAB
EKAB © Eurokinissi/Τατιάνα Μπόλαρη

Θεσσαλονίκη: Νεκρή 24χρονη στο μπάνιο του σπιτιού της – Ηλεκτροπληξία δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Μία 24χρονη κοπέλα βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του διαμερίσματός της στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες του thesstoday.gr η κοπέλα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τον φίλο της μέσα στο μπάνιο του σπιτιού της στην περιοχή της Παναγίας Λαοδηγήτριας.

Ο νεαρός ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο, με τους διασώστες να καταβάλλουν προσπάθειες να την επαναφέρουν, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι αρχές φέρεται να έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο του εγκλήματος και να καταλήγουν στο σενάριο της ηλεκτροπληξίας. Αυτό το ενδεχόμενο ενισχύεται και από τις πληροφορίες πως ο θερμοσίφωνας ήταν ανοιχτός ενώ την ώρα εκείνη ο σύντροφός της έλειπε από το σπίτι.

«Ο σύντροφος της έφυγε για λίγα λεπτά από το σπίτι μέχρι το σούπερ μάρκετ ώστε να πάρει τροφές για τα ζωάκια της γειτονιάς. Όταν γύρισε, την βρήκε νεκρή.

Ο ίδιος υπέθεσε ότι πρόκειται για ηλεκτροπληξια. Είπε ότι η κοπέλα έκανε μπάνιο με ανοιχτό τον θερμοσίφωνα, ενώ οι διασώστες του ΕΚΑΒ ανέφεραν ότι το σώμα της ήταν “καθαρό” και δεν είχε σημάδια. Όλοι εδώ στην γειτονιά έχουμε σοκαριστεί», δήλωσε χαρακτηριστικά στο ThessToday μάρτυρας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ