Ελλαδα

Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό, Παραλιακή και Λεωφόρο Σχιστού

Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κηφισός
© ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό, Παραλιακή και Λεωφόρο Σχιστού - Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από την Ιερά οδό μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από τη Γέφυρα Μεταμόρφωσης μέχρι τα ΚΤΕΛ. Χαμηλές ταχύτητες κατόπιν μέχρι την Παραλιακή.
Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου μέχρι τον Φλοίσβο και κατόπιν από τις Τζιτζιφιές μέχρι την Πλατεία Ιπποδαμείας.
Μποτιλιάρισμα στην έξοδο της λεωφόρου Αθηνών από το Δάσος Χαϊδαρίου μέχρι και τη Λίμνη Κουμουνδούρου.
Μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά.
Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος της Λεωφόρου Φυλής μέχρι και την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας (Δαχτυλίδι). Χαμηλές ταχύτητες στο ρεύμα προς Ελευσίνα από το ύψος της Δουκίσσης Πλακεντίας μέχρι και την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας.
Πολύ αυξημένη κίνηση στην κάθοδο της Μεσογείων στο ύψος της πλατείας Αγίας Παρασκευής και κατά μήκος του Χολαργού.
Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, του Αμαρουσίου και από τα σίδερα Χαλανδρίου έως την Αγία Βαρβάρα καθώς και στο ύψος της Κατεχάκη. 
Στην άνοδο από την Κατεχάκη μέχρι και το ΟΑΚΑ.
Μποτιλιάρισμα στην Λεωφόρο Βεΐκου προς την Λ.Γαλατσίου αλλά και προς την Καποδιστρίου. Πολύ δύσκολη η Καποδιστρίου από το ύψος του Αγία Όλγα μέχρι την Κηφισίας.
Πολύ αυξημένη κίνηση στους δρόμους που οδηγούν στην πλατεία Αγίων Αναργύρων (Κύπρου, Λεωφόρος Φυλής, Λεωφόρος Δημοκρατίας). Δύσκολη η Λεωφόρος Φυλής και στο ύψος του Καματερού, στα δύο ρεύματα.
Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λ.Συγγρού από το ύψος του Αγίου Σώστη μέχρι τη Διάκου. Δύσκολη η Αρδηττού/ΒΒασιλέως Κωνσταντίνου αλλά και η Φιλολάου.
Προβλήματα στην Εθνικής Αντιστάσεως στο ύψος της Δάφνης. Μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα, αλλά και από Βύρωνα προς Ηλιούπολη. Δύσκολη η κάθοδος της Κανελλόπουλου/Κατεχάκη προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου

κινηση0858

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ