Ελλαδα

Παραδόθηκαν οι δράστες της δολοφονίας του 8χρονου στο Ζεφύρι

Πώς περιέγραψε η μητέρα του παιδιού τη στιγμή των πυροβολισμών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δολοφονία 8χρονου στο Ζεφύρι
Δολοφονία 8χρονου στο Ζεφύρι © Athens Voice

Ζεφύρι - Δολοφονία 8χρονου: Παραδόθηκαν οι δράστες - Η μητέρα του παιδιού για τους πυροβολισμούς 

Παραδόθηκαν το πρωί της Τετάρτης (18.10) στις αρχές οι δράστες της δολοφονίας του 8χρονου αγοριού στο Ζεφύρι

Η μητέρα του 8χρονου παιδιού που έπεσε νεκρό από πυρά έξω από το σπίτι του στο Ζεφύρι μίλησε πριν από λίγες ημέρες στις τηλεοπτικές κάμερες και υποστήριξε ότι δράστες είναι οι νονοί του παιδιού, με τους οποίους τον τελευταίο καιρό υπήρξε διαμάχη. 

Σύμφωνα με τον Ant1, η μητέρα φέρεται να κατέθεσε ότι υπήρχαν εντάσεις μεταξύ της οικογένειάς της και εκείνη των δραστών, αλλά και ότι οι δύο δράστες φέρεται να έχουν βαφτίσει τον 8χρονο. Η ίδια υποστήριξε ότι οι δράστες πέρασαν με αυτοκίνητο έξω από το σπίτι της και τότε εκείνη έβαλε τα παιδιά στο σπίτι επειδή φοβήθηκε. Λίγο αργότερα υποστήριξε ότι βγήκε να δει τι ήθελαν, ωστόσο μαζί της βγήκε και το 8χρονο παιδί της. 

Εκείνη τη στιγμή οι δράστες φέρεται να πυροβόλησαν προς το μέρος της, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα το παιδί και να πεθάνει. Η σφαίρα, όπως λέει, βρήκε το παιδί της στο μάτι. «Πέρασαν από εδώ μία φορά. Εγώ κατάλαβα, πήρα τα μωρά και τα έβαλα μέσα», είπε αρχικά η μητέρα και πρόσθεσε: «Μετά πάλι βγήκα έξω και ήρθε το μωρό κοντά μου. Κατεβήκαν κάτω και έριξαν πάνω μας κατευθείαν. Μετά ήρθαν κατευθείαν στο σπίτι μας». 

Τέσσερις συλλήψεις για τη δολοφονία του 8χρονου στο Ζεφύρι

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε τέσσερις συλλήψεις για τη δολοφονία του 8χρονου αγοριού στο Ζεφύρι στις 14 Οκτωβρίου 2023. Η ΕΛ.ΑΣ. σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Για την υπόθεση συνελήφθησαν χθες (17 Οκτωβρίου 2023) το πρωί, δυνάμει σχετικών ενταλμάτων σύλληψης, -4- ημεδαποί, ηλικίας 22, 30, 26 και 22 ετών, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα -4- άτομα, τα οποία αναζητούνται. Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι κατηγορούμενοι επιβαίνοντας σε τουλάχιστον τρία οχήματα προσέγγισαν οικία, όπου σε υπερυψωμένο μπαλκόνι αυτής βρίσκονταν γυναίκες και παιδιά, και χρησιμοποιώντας κυνηγετικές καραμπίνες και πιστόλια πυροβόλησαν επανειλημμένα. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε θανάσιμα ο 8χρονος, ενώ υπέστη σωματικές βλάβες ο 7χρονος. Κατά την αυτοψία που διενεργήθηκε στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν στο οδόστρωμα -6- κάλυκες κυνηγετικού όπλου και -20- κάλυκες πυροβόλου όπλου. Σημειώνεται ότι, οι κατηγορούμενοι έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για πλήθος αδικημάτων. Οι συλληφθέντες, οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ η έρευνα συνεχίζεται». 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cw8zwjjyhrqp)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ