- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μεθυσμένη επιβάτιδα προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση στο «Μακεδονία»
Το χρονικό του συμβάντος
«Μακεδονία»: Μεθυσμένη επιβάτιδα προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση - Το χρονικό του συμβάντος
Αναγκαστική προσγείωση στον διεθνή αερολιμένα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης έκανε χθες, στις 10.30 το βράδυ, αεροσκάφος που εκτελούσε πτήση από τη Γλασκώβη (Σκωτία) προς την Αττάλεια (Τουρκία), λόγω επιθετικής συμπεριφοράς επιβατίδας, η οποία φέρεται να βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.
Δύο ώρες μετά την απογείωση του αεροσκάφους, μία Βρετανίδα, 61 ετών, επιτέθηκε με φωνές και μπουνιές στο πλήρωμα, προκαλώντας στον εαυτό της σωματικές βλάβες καθώς χτυπούσε το πρόσωπό της στο κάθισμα. Παρά τις προσπάθειες του πληρώματος να την ηρεμήσουν, εκείνη συνέχισε τη βίαιη συμπεριφορά της. Υπό αυτές τις συνθήκες, ο χειριστής του αεροσκάφους ζήτησε, για λόγους ασφάλειας της πτήσης, να κάνει αναγκαστική προσγείωση στον αερολιμένα «Μακεδονία».
Η Βρετανίδα συνελήφθη από αστυνομικούς του αεροδρομίου και οδηγήθηκε σήμερα στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης. Της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παρακώλυση των συγκοινωνιών, διασάλευση της τάξης στο αεροσκάφος κατά την πτήση και παράβαση των εντολών κυβερνήτη. Παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.
Προανακριτικά, η 61χρονη Βρετανίδα αρνήθηκε να απολογηθεί, τονίζοντας -κατά πληροφορίες- πως ό,τι έχει να πει θα το αναφέρει στο δικαστήριο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η γυναίκα, η οποία υπέστη κάταγμα στο πόδι, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου και νοσηλεύεται
Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες θα πουν το τελευταίο αντίο στον πρώην υπουργό
Τα θέματα των σημερινών μαθημάτων για υποψήφιους ΕΠΑΛ
Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι συλληφθέντες
Ο πρώην σύντροφος κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο
Ποια μαθήματα ακολουθούν
Τα μαθήματα που εξετάζονται οι υποψήφιοι
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.