Ελλαδα

«Τον σκότωσαν οι νονοί του»: Τι υποστηρίζει η μητέρα του 8χρονου στο Ζεφύρι

Τη στιγμή των πυροβολισμών το παιδί βρισκόταν κοντά της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αθήνα: Χειροπέδες σε Κούρδο με τουρκική υπηκοότητα – Είχε εκδοθεί Ερυθρά Αγγελία από την Ιντερπόλ
© Eurokinissi/Stelios Stefanou (Φωτό αρχείου)

Ζεφύρι - Νεκρός 8χρονος από πυροβολισμούς: Η περιγραφή της μητέρας για τα επεισόδια πριν τη δολοφονία

Η μητέρα του 8χρονου παιδιού που έπεσε νεκρό από πυρά έξω από το σπίτι του στο Ζεφύρι μίλησε σήμερα (15.10) στις τηλεοπτικές κάμερες και υποστήριξε ότι δράστες είναι οι νονοί του παιδιού, με τους οποίους τον τελευταίο καιρό υπήρξε διαμάχη. 

Σύμφωνα με τον Ant1, η μητέρα φέρεται να κατέθεσε ότι υπήρχαν εντάσεις μεταξύ της οικογένειας της και εκείνη των δραστών, αλλά και ότι οι δύο δράστες φέρεται να έχουν βαφτίσει τον 8χρονο. Η ίδια υποστήριξε ότι οι δράστες πέρασαν με αυτοκίνητο έξω από το σπίτι της και τότε εκείνη έβαλε τα παιδιά στο σπίτι, επειδή φοβήθηκε. Λίγο αργότερα υποστήριξε ότι βγήκε να δει τι ήθελαν, ωστόσο μαζί της βγήκε και το 8χρονο παιδί της. 

Εκείνη τη στιγμή οι δράστες φέρεται να πυροβόλησαν προς το μέρος της, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα το παιδί της και να πεθάνει. Η σφαίρα -όπως λέει- βρήκε το παιδί της στο μάτι.  «Πέρασαν από εδώ μία φορά. Εγώ κατάλαβα, πήρα τα μωρά και τα έβαλα μέσα», είπε αρχικά η μητέρα και πρόσθεσε: «Μετά πάλι βγήκα έξω και ήρθε το μωρό κοντά μου. Κατεβήκαν κάτω και έριξαν πάνω μας κατευθείαν. Μετά ήρθαν κατευθείαν στο σπίτι μας». 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cw8zwjjyhrqp)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ