Ελλαδα

Χανιά: 14χρονος κατήγγειλε τον πατέρα του συμμαθητή του για παρενόχληση

Αθώος δηλώνει ο 50χρονος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παιδί με γυρισμένη την πλάτη στον φακό
Αγία Παρασκευή: Απειλητικό τηλεφώνημα δέχτηκε ο 14χρονος που ξυλοκοπήθηκε © Unsplash / Sebastian Hans

Χανιά: Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση 14χρονου - Οι κινήσεις του πατέρα συμμαθητή του και το πρώτο περιστατικό το 2022

Ένας 14χρονος μαθητής στην Κρήτη κατήγγειλε τον 50χρονο πατέρα συμμαθητή του για παρενόχληση, υποστηρίζοντας ότι το βράδυ της Κυριακής (1.10) προσπάθησε να τον παρασύρει στο σπίτι του και του ζήτησε έναντι αμοιβής να προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του. 

Σύμφωνα με το cretalive.gr, το παιδί αρνήθηκε και αποκάλυψε στη μητέρα του τι ακριβώς συνέβη με τον μπαμπά του συμμαθητή του. Όπως προέκυψε, μέσα από την κατάθεση του ανήλικου, πέρυσι το καλοκαίρι συνέβη κάτι ανάλογο. Ο μπαμπάς του συμμαθητή του τον προσκάλεσε στο σπίτι του με κάποιο πρόσχημα και εκεί φέρεται, όπως κατήγγειλε, να προχώρησε σε θωπείες σε βάρος του. Τότε, δεν είχε αναφέρει σε κανένα το παραμικρό. Αυτή τη φορά φέρεται να αποκάλυψε στη μητέρα του όλα όσα έγιναν και την Κυριακή και πέρυσι το καλοκαίρι.

Ο 50χρονος συνελήφθη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Χανίων και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή. Ο ίδιος αρνείται τα πάντα και δηλώνει αθώος.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ