Ελλαδα

Άνδρας στη Ζάκυνθο τραυματίστηκε στο πόδι όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο του

Πώς μία αδέξια κίνηση τον οδήγησε στο νοσοκομείο

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
(φωτογραφία αρχείου) © ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ζάκυνθος: Τραυματισμός 52χρονου άνδρα από εκπυρσοκρότηση όπλου - Πώς έγινε το ατύχημα

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ένας 52χρονος άνδρας στο νοσοκομείο της Ζακύνθου, όταν τραυματίστηκε από την εκπυρσοκρότηση του όπλου που είχε στην τσάντα του.

Το περίεργο περιστατικό συνέβη χθες, την ώρα που ο 52χρονος βρισκόταν σε δικηγορικό γραφείο στο κέντρο της πόλης της Ζακύνθου, προκειμένου να διεκπεραιώσει προσωπική του υπόθεση.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, έπειτα από μια αδέξια κίνηση, το τσαντάκι με το όπλο έπεσε στο πάτωμα με αποτέλεσμα το όπλο να εκπυρσοκροτήσει και να τραυματίσει τον 52χρονο στον μηρό. Η βολίδα καρφώθηκε στον τοίχο του γραφείου χωρίς ευτυχώς να τραυματίσει άλλον παρευρισκόμενο. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ μιλώντας με τους αστυνομικούς, αποκάλυψε πως δεν είχε την απαιτούμενη άδεια για την κατοχή του όπλου. Μάλιστα, ανέφερε πως το όπλο το είχε για την προσωπική του ασφάλεια.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου Περί Όπλων και αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα, μόλις λάβει εξιτήριο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ