Ελλαδα

Τρόμος για 17χρονη στο Ηράκλειο - Ανήλικος την απείλησε με σουγιά και της έσκισε το παντελόνι

Συνελήφθη ο δράστης και ο πατέρας του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. και ανάμεσά τους αστυνομικός
© EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ηράκλειο: Επίθεση με σουγιά σε μαθήτρια από 17χρονο συμμαθητή της - Σύλληψη του ανήλικου

Ένας 17χρονος μαθητής ΕΠΑΛ φέρεται να έβγαλε σουγιά και να έσκισε το παντελόνι συνομήλικής του μαθήτριας από άλλο ΕΠΑΛ, με συνέπεια ο ανήλικος, αλλά και ο πατέρας του να συλληφθούν από τους αστυνομικούς του τμήματος Ηρακλείου Κρήτης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το επεισόδιο συνέβη το πρωί της Δευτέρας, στο 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Ηρακλείου, όπου μαθητές των ΕΠΑΛ παρακολουθούν εργαστηριακά μαθήματα. Ο 17χρονος μαθητής φέρεται να έβγαλε αναδιπλούμενο σουγιά και να τον έδειξε με απειλητικό τρόπο σε μαθήτρια άλλου ΕΠΑΛ, η οποία, σύμφωνα με την καταγγελία, αγχώθηκε και φοβήθηκε. Στη συνέχεια, ο 17χρονος κατηγορείται ότι της έσκισε με το σουγιά το παντελόνι στο ύψος της μπροστινής τσέπης.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και ακολούθησε η σύλληψη τόσο του 17χρονου όσο και του 50χρονου πατέρα του. Ο τελευταίος, ωστόσο, με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος, ενώ ο νεαρός μαθητής παρέμεινε στα κρατητήρια και σήμερα το πρωί θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας περί όπλων, για εξύβριση και για απειλή. 

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ