Ελλαδα

«Υπάρχει αργή πρόοδος»: Ποια η κατάσταση υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη 6 χρόνια μετά το τροχαίο

Στο Εφετείο οδηγεί η πλευρά του οδηγού λεωφορείου την υπόθεση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κωνσταντίνος Αγγελίδης
© NDPPHOTO / NDP PHOTO

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Στο Εφετείο η υπόθεση του τροχαίου - Η κατάσταση υγείας του παρουσιαστή σήμερα

Έξι χρόνια συμπληρώνονται σε λίγες εβδομάδες από την ημέρα που ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο με τη μηχανή του. Ο παρουσιαστής τα ξημερώματα των Χριστουγέννων του 2017 παρασύρθηκε από λεωφορείο και αύριο, η υπόθεση οδηγείται στο Εφετείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, η εν λόγω υπόθεση οδηγείται στο Εφετείο από την πλευρά του οδηγού του λεωφορείου που παρέσυρε τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη. Δημοσιογράφος της εκπομπής συνάντησε τον δικηγόρο του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Αγαμέμνονα Τάτση, ο οποίος ανέφερε: «Σε πρώτο βαθμό καταδικάστηκε ο οδηγός του λεωφορείου, αφού αποδείχθηκε ότι είναι αποκλειστικά υπεύθυνος της πρόκλησης του συγκεκριμένου ατυχήματος… Ο κατηγορούμενος προβάλλει ισχυρισμούς που στόχο έχουν είτε την αθώωση του, είτε τη μείωση της ποινής. Στο αστικό μέρος η δίκη ολοκληρώθηκε… Η κατάσταση υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη είναι βεβαρημένη, υπάρχει μια πρόοδος αλλά όπως γνωρίζετε η πρόοδος σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πάρα πολύ αργή».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cvog81c9ujld)

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δε νιώθει θυμό, αλλά περιμένει όλα αυτά τα χρόνια να ακούσει έστω μια συγγνώμη από τον οδηγό του λεωφορείου.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cvogb55v1jnd)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ