Ελλαδα

Βίντεο-σοκ από τη στιγμή που τα μέλη του πληρώματος σπρώχνουν τον 36χρονο από το Blue Horizon

Τέσσερις συλλήψεις με εντολή εισαγγελέα - Η ανάρτηση Βαρβιτσιώτη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Blue Horizon: Μέλη του πληρώματος σπρώχνουν 36χρονο από το πλοίο
© Youtube / Πρώτο Θέμα

Blue Horizon - Βίντεο: Μέλη του πληρώματος σπρώχνουν τον 36χρονο από τον καταπέλτη του πλοίου - Τέσσερις συλλήψεις - Η ανάρτηση του υπ. Ναυτιλίας

Βίντεο σοκ δημοσιεύτηκε από το «Πρώτο Θέμα» και αποτυπώνει τη στιγμή που μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon σπρώχνουν στη θάλασσα τον 36χρονο, με συνέπεια να πέσει στη θάλασσα και να χάσει τη ζωή του. 

Στο βίντεο ο 36χρονος διακρίνεται να επιχειρεί να μπει στο πλοίο λίγο πριν σηκώσει τον καταπέλτη. Αρχικά, μέλη του πληρώματος τον σπρώχνουν για να βγει και όταν εκείνος προσπαθεί ξανά να επιβιβαστεί, τότε τον σπρώχνουν βίαια και πάλι με συνέπεια να πέσει στη θάλασσα και να σκοτωθεί

Blue Horizon: Τέσσερις συλλήψεις με εντολή εισαγγελέα

Εντολή να συλληφθούν τέσσερα άτομα, δύο μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon, ο αξιωματικός καταστρώματος και ο πλοίαρχος, έδωσε η εισαγγελία Πειραιά με αφορμή το θάνατο του 36χρονου. 

Την ίδια ώρα, η πλοιοκτήτρια εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατο του 36χρονου, δηλώνοντας ότι συνεργάζεται με τις αρμόδιες αρχές. «Η Διοίκηση της Attica Group, συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο λιμένα Πειραιά, δηλώνει ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος». 

Blue Horizon - Βαρβιτσιώτης: «Γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για την απόδοση ευθυνών»

«Εκφράζω τη θλίψη μου για το τραγικό περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος. Γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες από το Λιμεναρχείο Πειραιά για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών», έγραψε στο X ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ