- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Παρέμβαση εισαγγελέα για την πρόσβαση σε παραλίες σε Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο
Μετά από καταγγελίες πολιτών
Παραλίες: Παρέμβαση εισαγγελέα σε Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο για την ελεύθερη πρόσβαση
Παρέμβαση εισαγγελέα υπήρξε για παραλίες σε Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο μετά από καταγγελίες για το ζήτημα της ελεύθερης πρόσβασης των πολιτών στην παραλία.
Συγκεκριμένα, δόθηκε εντολή για διεξαγωγή ελέγχου από όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες από την Εισαγγελία Βόλου σχετικά με την κατάληψη παραλιών στις Βόρειες Σποράδες από επιχειρηματικές εγκαταστάσεις - είτε πρόκειται για τοποθέτηση καθισμάτων είτε για μονιμότερες κατασκευές - μετά από έντονες διαμαρτυρίες σχετικά με το ζήτημα της ελεύθερης πρόσβασης στις ακτές.
Όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, στόχος της ενέργειας είναι να εντοπιστούν οι πιθανοί παραβάτες που έχουν επεκτείνει τις εγκαταστάσεις τους εκτός των μισθωμένων ορίων, καταπατώντας δημόσιο χώρο και παρεμποδίζοντας την πρόσβαση στους πολίτες που επισκέπτονται την παραλία και δεν επιθυμούν τις υπηρεσίες τους ως «μονόδρομο» για λίγο χώρο στην ακτή. Τη διαδικασία ελέγχου θα αναλάβουν τα τοπικά αστυνομικά τμήματα των νησιών της Σκιάθου, Σκοπέλου και Αλοννήσου, ενώ αναμένεται να διερευνηθεί αν τηρούνται οι νόμιμες άδειες χρήσης του αιγιαλού από τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην ακτογραμμή.
Την ίδια ώρα, θα εξεταστεί η περίπτωση επιχειρηματιών που συνεχίζουν τη λειτουργία των εγκαταστάσεών τους παρά τις ήδη επιβεβλημένες κυρώσεις για παλιότερες παραβάσεις.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μέχρι πότε θα μείνει σε ισχύ
Νοσηλεύεται με κάταγμα στη λεκάνη
Νέα πτήση επαναπατρισμού Ελλήνων πολιτών και των κατοικιδίων τους από το Ντουμπάι
Ο χολιγουντιανός σταρ παραμένει στην Ελλάδα
Μάρτης... γδάρτης με βροχές και κρύο
Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε το πρωί σε βραχώδη περιοχή κοντά στη Λίνδο
Χιλιάδες Έλληνες Εβραίοι ξεκινούν ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή
«Χειρόφρενο» σε κεντρικούς δρόμους - Όλες οι διαδρομές και οι ρυθμίσεις της Τροχαίας
Διατηρείται η καλοκαιρία στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με θερμοκρασίες έως 19 βαθμούς
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έρευνες από το Λιμενικό Σώμα και εθελοντικές ομάδες
Ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος επί Ανδρέα Παπανδρέου
Πότε θα χτυπήσει ξανά το κουδούνι για την επιστροφή;
Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου
Ισχυρές επίγειες δυνάμεις και πεζοπόρα τμήματα της ΕΜΟΔΕ δίνουν μάχη με τις φλόγες
Η Maran Tankers επιβεβαιώνει το πλήγμα στο ελληνικό τάνκερ - Το πλήρωμα είναι ασφαλές
Ξεκινούν εργασίες για 5G και αλλαγή σιδηροτροχιών - Πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες
Έντονη διαμαρτυρία από τον Βασίλη Κικίλια για τη στοχοποίηση της ελληνικής ναυτιλίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.