- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Ένας τραυματίας από πρόσκρουση σκάφους σε ύφαλο στην Αλόννησο
Οι επιβαίνοντες κατάφεραν να βγουν στη στεριά
Αλόννησος: Πρόσκρουση σκάφους σε ύφαλο - Ένας τραυματίας
Ένα άτομο τραυματίστηκε από την πρόσκρουση σκάφους αναψυχής σε ύφαλο στη θαλάσσια περιοχή «Άγιος Πέτρος» Αλοννήσου.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, άμεσα στο σημείο μετέβησαν λιμενικοί που διαπίστωσαν ότι το σκάφος είχε βγει στην ακτή, μετά από πρόσκρουση του σε ύφαλο, προς αποφυγή ολικής του βύθισης.
Οι τέσσερις επιβαίνοντες εγκατέλειψαν το σκάφος και βγήκαν στη στεριά, ενώ ένας εξ αυτών, ο οποίος είχε τραυματιστεί, μεταφέρθηκε στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Αλοννήσου, για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης, ήταν η δημιουργία ρήγματος στο δεξιό πρωραίο τμήμα του σκάφους, κάτω από την ίσαλο γραμμή.
Το σκάφος, μετά από προσωρινή επισκευή της ρηγμάτωσης, πρόκειται να ανελκυστεί στον λιμένα Πατητηρίου Αλοννήσου. Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση. Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο 20,61% η συμμετοχή των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στο 11,16% της Δευτεροβάθμιας στις σημερινές κινητοποιήσεις
Πρώτη εμφάνιση για τα προηγμένα αντιπυραυλικά συστήματα David's Sling και Spyder, καθώς και νέα αυτόνομα drone
Παιδεία, υγεία και κόστος ζωής στο επίκεντρο των πανελλαδικών διαδηλώσεων
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού θα χτυπήσουν οι βροχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά την έγκριση του τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Λιβύης που ελέγχεται από τη Βεγγάζη
Εκτός λειτουργίας σύστημα ανίχνευσης διαρροής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σήμερα σε περισσότερες από 50 πόλεις της χώρας
Μετά τη νέα ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.