- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ξεκινούν οι αυτοψίες πυρόπληκτων κατοικιών στον δήμο Αχαρνών
Συστάθηκε η Επιτροπή Καταγραφής - Η διαδικασία για την αποζημίωση
Πυρκαγιές: Συστάθηκε η Επιτροπή Καταγραφής πυρόπληκτων κατοικιών στον δήμο Αχαρνών και ξεκινούν οι αυτοψίες - Οι διαδικασίες αποζημίωσης για τους πληγέντες
Εντός της ημέρας θα ξεκινήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες από τον δήμο Αχαρνών, για τον έλεγχο και την απογραφή των πυρόπληκτων κτιρίων και κατοικιών της περιοχής.
Η Επιτροπή Καταγραφής συστάθηκε ήδη, μετά και την επικοινωνία που είχε ο δήμαρχος Σπύρος Βρεττός με τη Γενική Γραμματεία Αποκεντρωμένης Διοίκησης.
Από σήμερα κιόλας ξεκινούν τα κλιμάκια της Γενικής Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (Γ.Δ.Α.Ε.Φ.Κ). και του δήμου Αχαρνών τις αυτοψίες και τις καταγραφές των μερικών ή ολικών ζημιών σε οικίες και επιχειρήσεις που επλήγησαν από τη φωτιά.
Στο πλαίσιο αυτό οι πληγέντες θα μπορούν με μια αίτηση να καταγράφονται, προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες ελέγχου για την αποζημίωσή τους.
«Σε αυτή τη δύσκολη για την πόλη συγκυρία, προσπαθούμε παράλληλα με την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς, να σταθούμε δίπλα στους πληγέντες συνδημότες μας» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Βρεττός.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.