Ελλαδα

«Ντράπηκα να την κοιτάξω»: Συγκινεί η ανάρτηση του γιατρού της μητέρας του 29χρονου Μιχάλη

Η γυναίκα είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο μετά τη δολοφονία του παιδιού της

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λίγα κεράκια και ένα κασκόλ της ΑΕΚ στο σημείο που δολοφονήθηκε ο 29χρονος έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ
© ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή: Η ανάρτηση του γιατρού της μητέρας του 29χρονου

Με μία συγκινητική ανάρτηση ο δρ. Γιάννης Τσιαφούτης, επεμβατικός καρδιολόγος, διευθυντής της Β’ Καρδιολογικής Κλινικής στον Ερυθρό Σταυρό αναφέρθηκε στη σύντομη νοσηλείας της μητέρας του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή που δολοφονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας (7.8). Η μητέρα του πλέον έλαβε εξιτήριο και σήμερα αναμένεται να τελεστεί η κηδεία του νεαρού φιλάθλου της ΑΕΚ. 

«Ντράπηκα να την κοιτάξω... Η μάνα του Μιχάλη ήταν ασθενής μου για δυο μέρες μετά από τόσο στρες. Εχθές που ήρθαμε λίγο πιο κοντά δεν μπόρεσα να πω πολλά. "Πρέπει να βγω, έχω να ταχτοποιήσω" μου είπε. Ήθελα να της ζητήσω συγγνώμη. Ίσως είχαμε βρεθεί κοντά σε κάποιο γήπεδο. Της έκανα εξιτήριο, είχε να ταχτοποιήσει... Ντροπή μόνο για όλους...», έγραψε καρδιολόγος σε ανάρτησή του στο Facebook. 

Ντράπηκα να την κοιτάξω .. η μάνα του Μιχαλη ήταν ασθενής μου για δυο μέρες μετά από τόσο στρες .. εχθές που ήρθαμε λίγο...

Posted by Giannis Tsiafoutis on Thursday, August 10, 2023

Σήμερα, ανήμερα της κηδείας του 29χρονου Μιχάλη, ξεκινά η απολογία των κατηγορουμένων

Οι πρώτοι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή και τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια τη Δευτέρα (7.8) αναμένεται να περάσουν σήμερα το κατώφλι των Ανακριτών, προκειμένου να απολογηθούν για βαριά αδικήματα.

Η διαδικασία των απολογιών θα συνεχιστεί αύριο Σάββατο και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή. Σήμερα, πρόκειται να απολογηθούν οι τρεις πρώτες ομάδες κατηγορουμένων που θα οδηγηθούν ενώπιον των τριών Ανακριτών που ορίστηκαν για την υπόθεση. Ενώπιον των δικαστικών λειτουργών αναμένεται να βρεθούν περίπου 30 από τους κατηγορούμενους ανά ομάδες των 10 έως 12 ατόμων σε καθένα Ανακριτή. Οι 105 κατηγορούμενοι καλούνται να δώσουν εξηγήσεις για κακουργήματα που αφορούν τη δράση εγκληματικής οργάνωσης, έκρηξης και κατοχής εκρηκτικών αλλά και για πλημμελήματα όπως αυτά της παράνομης κατοχής όπλων, της βιαιοπραγίας με βάση τον αθλητικό νόμο, της φθοράς κά.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cup39cx6ipjt)

Δεν έχει εντοπιστεί ακόμη ο δολοφόνος του Μιχάλη Κατσουρή

Στην ποινική δίωξη που ασκήθηκε περιλαμβάνεται και το αδίκημα της ανθρωποκτονίας σε βάρος του 29χρονου Μιχάλη, το οποίο σε αυτή τη φάση δεν έχει απαγγελθεί κατηγορία σε κάποιον από τους κατηγορούμενους, καθώς ο δράστης του εγκλήματος δεν έχει ακόμη εντοπιστεί.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε για τα βίαια επεισόδια αφορά τα αδικήματα της:

  • εγκληματικής οργάνωσης (κακούργημα)
  • ανθρωποκτονίας από πρόθεση (κακούργημα)
  • έκρηξης (κακούργημα)
  • κατοχής εκρηκτικών υλών (κακούργημα)

καθώς και τα πλημμελήματα:

  • διατάραξη κοινής ειρήνης
  • επικίνδυνη σωματική βλάβη, τετελεσμένη και σε απόπειρα, από κοινού κατά συρροή
  • φθορά ξένης ιδιοκτησίας
  • βιοπραγία (αδίκημα του αθλητικού νόμου)
  • παράνομη οπλοφορία
  • οπλοχρησία
  • κατοχή φωτοβολίδων
Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cup19tohczjd)

Στην Ελευσίνα η κηδεία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή

Η κηδεία του Μιχάλη Κατσαρή θα τελεστεί σήμερα στις 17:00 το απόγευμα στην Ελευσίνα. 

Ο δήμος Ελευσίνας έκανε γνωστό πως μέχρι την κηδεία του Μιχάλη Κατσουρή δεν θα πραγματοποιηθεί στην πόλη καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Ελευσίνας: «Σε ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό του 28χρονου συμπολίτη μας Μιχάλη Κατσούρη και μέχρι την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας, δεν θα πραγματοποιηθεί καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση, στα όρια του Δήμου μας». «Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στεκόμαστε στο πλευρό της, αυτές τις τραγικές στιγμές. Καλό ταξίδι, Μιχάλη».

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη

Η ακατάσχετη αιμορραγία που δημιουργήθηκε από το ένα και μοναδικό τραύμα στο χέρι, οδήγησε στο θάνατο τον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή, που έπεσε κατά τα επεισόδια που προκλήθηκαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας (7.08), σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση.

Το μοναδικό μοιραίο χτύπημα ίσως προκλήθηκε από μαχαίρι τύπου καραμπίτ, το ίδιο δηλαδή όπλο που είχε σκοτώσει και τον Άλκη Καμπανό. Δεν εντοπίστηκε κάποιο άλλο τραύμα στο σώμα του νεαρού, αλλά αυτό στο μπράτσο του ήταν βαθύ. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, ο 29χρονος Μιχάλης ξεψύχησε μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά λόγω της ακατάσχετης αιμορραγίας, μετά το χτύπημα έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή δρ. Νίκο Καλογρηά, που διενήργησε την εξέταση, εντοπίστηκαν χτυπήματα στα χέρια του 29χρονου Μιχάλη από την προσπάθεια του να προστατευθεί από τη μανία των χούλιγκαν.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ