Ελλαδα

Την Παρασκευή στην Ελευσίνα η κηδεία του Μιχάλη Κατσουρή

Συντετριμμένοι οι γονείς του 29χρονου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πανό για τον δολοφονημένο οπαδό της ΑΕΚ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Μιχάλης Κατσουρής: Την Παρασκευή θα γίνει η κηδεία του αδικοχαμένου φιλάθλου της ΑΕΚ

Την Παρασκευή 11 Αυγούστου στις 17.00 το απόγευμα θα τελεστεί η κηδεία του Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος δολοφονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια από οπαδούς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Το θλιβερό γεγονός έκανε γνωστό η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανθή Παπακώστα στα social media.

Την Παρασκευή στην Ελευσίνα η κηδεία του Μιχάλη Κατσουρή

Νωρίτερα, ο δήμος Ελευσίνας έκανε γνωστό πως μέχρι την κηδεία του Μιχάλη Κατσουρή δεν θα πραγματοποιηθεί στην πόλη καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Ελευσίνας: «Σε ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό του 28χρονου συμπολίτη μας Μιχάλη Κατσούρη και μέχρι την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας, δεν θα πραγματοποιηθεί καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση, στα όρια του Δήμου μας».

«Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στεκόμαστε στο πλευρό της, αυτές τις τραγικές στιγμές. Καλό ταξίδι, Μιχάλη».

Τα πρώτα λόγια της μητέρας του

Στο άκουσμα του θανάτου του Μιχάλη, έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, η μητέρα του 29χρονου κατέρρευσε και μεταφέρθηκε στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός.

Η θεία και νονά του 29χρονου μίλησε στην κάμερα του Star και αποκάλυψε τα πρώτα λόγια της μητέρας για τον θάνατο του παιδιού της: «Η μαμά είναι με τα φάρμακα, θα 'ρθει εδώ να συνεχίσει την αγωγή και θα πούμε το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη μας. Η μαμά του μου είπε πως "δεν θα ξαναδώ το παιδί να έρχεται στο σπίτι μου", αυτό μου είπε. Δεν ξέρω, το κράτος μάς έφαγε το παιδί, δεν πήρε μέτρα, ας αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους. Αυτοί δολοφόνησαν τον Μιχάλη μας».

«Το μόνο που με ενδιαφέρει τώρα, είναι να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού μου. Δυστυχώς, έχουν χαθεί παιδιά, χάθηκε το παιδί μου και φοβάμαι μην χαθούν κι άλλα. Θέλω πρώτα να αποχαιρετήσω το παιδί μου και μετά θα μιλήσω», ανέφερε με τη σειρά του ο πατέρας του 29χρονου Μιχάλη, ο οποίος δολοφονήθηκε από τους Κροάτες χούλιγκαν.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cuo0bauvogn5)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY