Ελλαδα

Νέα Φιλαδέλφεια: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη

Μοιραίο το τραύμα στο χέρι - Οδήγησε σε ακατάσχετη αιμορραγία

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κεράκια και κασκόλ της ΑΕΚ στο σημείο της δολοφονίας του 29χρονου στη Νέα Φιλαδέλφεια
© ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Νέα Φιλαδέλφεια: Ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του Μιχάλη Κατσουρή - Μοιραίο το τραύμα στο χέρι - Οδήγησε σε ακατάσχετη αιμορραγία

Η ακατάσχετη αιμορραγία που δημιουργήθηκε από το ένα και μοναδικό τραύμα στο χέρι, οδήγησε στο θάνατο τον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή, που έπεσε κατά τα επεισόδια που προκλήθηκαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας (7.08), σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση.

Νέα Φιλαδέλφεια: Μοιραίο το χτύπημα στο χέρι για τον 29χρονο Μιχάλη

Το μοναδικό μοιραίο χτύπημα ίσως προκλήθηκε από μαχαίρι τύπου καραμπίτ, το ίδιο δηλαδή όπλο που είχε σκοτώσει και τον Άλκη Καμπανό. Δεν εντοπίστηκε κάποιο άλλο τραύμα στο σώμα του  νεαρού, αλλά αυτό στο μπράτσο του ήταν βαθύ. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, ο 29χρονος Μιχάλης ξεψύχησε μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά λόγω της ακατάσχετης αιμορραγίας, μετά το χτύπημα έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή δρ. Νίκο Καλογρηά, που διενήργησε την εξέταση, εντοπίστηκαν χτυπήματα στα χέρια του 29χρονου Μιχάλη από την προσπάθεια του να προστατευθεί από τη μανία των χούλιγκαν.

Αυτόπτες μάρτυρες έχουν αναφέρει ότι ο 29χρονος σύρθηκε μέχρι το περίπτερο που βρίσκεται λίγο έξω από την εκκλησία της Αγίας Τριάδας και εκεί σταμάτησε, καθώς τον εγκατέλειπαν οι δυνάμεις του. 

Οι περαστικοί κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ και αφού ο 29χρονος μετέβη με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» οι γιατροί προσπάθησαν για περισσότερο από μια ώρα να τον επαναφέρουν στη ζωή, χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα.

Τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ  στο σημείο των αιματηρών επεισοδίων

Στο μεταξύ το φως της δημοσιότητας βλέπουν εικόνες από τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ. στο σημείο των αιματηρών επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχαν σαν αποτέλεσμα τον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

Όπως προκύπτει από τις εικόνες που δημοσίευσε η ΕΡΤ, μεταξύ των ευρημάτων βρίσκονται καπνογόνα, σουγιάδες, λοστοί και στειλιάρια, τα οποία εγκατέλειψαν οι χούλιγκαν στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης.

Οι περισσότεροι από 100 κατηγορούμενοι κρατούνται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση (ΓΑΔΑ) μετά τις διώξεις που τους ασκήθηκαν για βαριά αδικήματα και την προθεσμία που πήραν για να απολογηθούν αύριο, Παρασκευή.

Εναντίον των 105 συλληφθέντων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα, μεταξύ των οποίων ανθρωποκτονία από πρόθεση (δεν έχει ωστόσο προσωποποιηθεί ακόμα καθώς δεν έχει ταυτοποιηθεί ο δολοφόνος), και επτά πλημμελήματα.

Νέα Φιλαδέλφεια - δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή: Στη δημοσιότητα ντοκουμέντα από το σημείο των αιματηρών επεισοδίων - Τα ευρήματα της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι απολογίες τους θα ξεκινήσουν την Παρασκευή στις 12:00 το μεσημέρι και ολοκληρωθούν το βράδυ της Κυριακής. Οι κατηγορούμενοι θα απολογηθούν στον ανακριτή σε ομάδες των 10-12 ατόμων.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη. Σε αυτό το πλαίσιο, οι κρατούμενοι κλήθηκαν να δώσουν γενετικό υλικό στα εγκληματολογικά.

Νέα Φιλαδέλφεια - δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή: Στη δημοσιότητα ντοκουμέντα από το σημείο των αιματηρών επεισοδίων - Τα ευρήματα της αστυνομίας.

Στο «μικροσκόπιο» των αρχών έχει τεθεί το βιντεοληπτικό υλικό από τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων, αλλά και από κάμερες καταστημάτων.

Οι κατηγορούμενοι προανακριτικά έχουν τηρήσει αρνητική στάση, αρνούμενοι οποιαδήποτε εμπλοκή στη δολοφονία.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ