Ελλαδα

Νεκρή 24χρονη στη Ρόδο - «Έσβησε» στο πάρτι γενεθλίων της

Κατέρρευσε μπροστά στους φίλους της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κεράκια σε σκοτεινό φόντο
© Unsplash / Gaelle Marcel

Ρόδος: Νεκρή 24χρονη στο πάρτι για τα γενέθλιά της - Η κατάρρευση μπροστά στους φίλους της

Στο πάρτι γενεθλίων της κατέρρευσε μία 24χρονη κοπέλα στη Ρόδο. Η νεαρή Ροδίτισσα άφησε την τελευταία της πνοή σε ξενοδοχείο και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η μικρή γιορτή που είχε ετοιμάσει για να διασκεδάσει με τους φίλους της.

Σύμφωνα με τη rodiaki.g, η 24χρονη και η παρέα της βρίσκονταν στο πάρτι σε ξενοδοχείο της περιοχής του Γενναδίου. Κάποια στιγμή, ενώ διασκέδαζε, σηκώθηκε για να παίξει πιάνο. Τότε, ένιωσε δυσφορία και κατέρρευσε μπροστά στους φίλους της, οι οποίοι κάλεσαν αμέσως για βοήθεια. Στο πλευρό της έφτασε το προσωπικό του ξενοδοχείου, αλλά και γιατρός που ξεκίνησε τη διαδικασία καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ). Ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε και το ΕΚΑΒ Ρόδου που έδωσε εντολή να μεταβεί ασθενοφόρο στην περιοχή για τη μεταφορά της νεαρής.

Παρά τις προσπάθειες και των διασωστών του ΕΚΑΒ δυστυχώς η κοπέλα κατέληξε λίγο αργότερα, βυθίζοντας έτσι σε βαρύ πένθος την οικογένειά της, τους φίλους της και ολόκληρο το νησί της Ρόδου.

Τα ακριβή αίτια για τον αιφνίδιο θάνατο της κοπέλας αναμένεται να προσδιοριστούν μετά από σχετική διαδικασία που θα ακολουθηθεί, όπως σημειώνει το τοπικό μέσο. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ