- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Δωρεάν 12 διανυκτερεύσεις στη Ρόδο με voucher Κοινωνικού Τουρισμού της ΔΥΠΑ
Στο πλαίσιο της ενίσχυσης του νησιού μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές
Κοινωνικός Τουρισμός 2023 - Ρόδος: Voucher για 12 δωρεάν διανυκτερεύσεις μέσω ΔΥΠΑ
Διπλασιάζονται από τις 6 στις 12 οι διανυκτερεύσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν στη Ρόδο μέσω των voucher του Κοινωνικού Τουρισμού. Σε αυτό το μέτρο προχωρά το Υπουργείο Εργασίας προκειμένου να στηριχτεί το νησί μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του Ιουλίου.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι διανυκτερεύσεις θα είναι εντελώς δωρεάν, χωρίς καμία ιδιωτική συμμετοχή από τους δικαιούχους. Επιπλέον, οι τιμές επιδότησης των παρόχων καταλυμάτων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα είναι αυξημένες κατά 20% καθ' όλη τη διάρκεια του φετινού προγράμματος, έως τις 30 Ιουνίου 2024, αντί για μόνο τον Αύγουστο, τα Χριστούγεννα και το Πάσχα που ισχύει για άλλους παρόχους.
Εκτός από τη διαμονή σε τουριστικά καταλύματα επιδοτούνται και ακτοπλοϊκά εισιτήρια με μικρή ιδιωτική συμμετοχή για τη γενική κατηγορία των δικαιούχων και για τους πολυτέκνους. Για τα άτομα με αναπηρία τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια διατίθενται δωρεάν.
Γεωργιάδης: Στόχος μας να δείξουμε σε όλους ότι η Ρόδος ανακάμπτει
«Ζήτησα από τη ΔΥΠΑ να συμπεριλάβουμε στα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού φέτος και τη Ρόδο, προκειμένου τα κενά που δημιουργήθηκαν από τις ακυρώσεις των κρατήσεων λόγω των πυρκαγιών να καλυφθούν και με τους δικαιούχους κοινωνικού τουρισμού. Στόχος μας είναι να δείξουμε σε όλους ότι η Ρόδος ανακάμπτει και ότι η ζημιά που υπέστη ο τουρισμός θα ξεπεραστεί. Είμαστε δίπλα τους και θα τους στηρίξουμε», δήλωσε ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης.
«Όπως πράξαμε μετά τον σεισμό στη Σάμο και μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στη Βόρεια Εύβοια, έτσι και τώρα στηρίζουμε άμεσα και έμπρακτα την οικονομία και την αγορά εργασίας της πυρόπληκτης Ρόδου. Ενισχύουμε τον τουρισμό, δίνοντας ισχυρά κίνητρα στους δικαιούχους να επιλέξουν να πάνε διακοπές για 12 βράδια εντελώς δωρεάν σε αυτό το πανέμορφο νησί οποιαδήποτε στιγμή τους επόμενους 12 μήνες και είμαι βέβαιος ότι θα ενεργοποιηθούν πολλά voucher, στηρίζοντας τις επιχειρήσεις και τις θέσεις εργασίας», δήλωσε ο Διοικητής της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης, Σπύρος Πρωτοψάλτης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι βροχές των τελευταίων ημερών αύξησαν σημαντικά τα διαθέσιμα αποθέματα νερού
Δεν κινδυνεύει η ζωή της - Παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ
Έφυγε από τη ζωή στα 77, αφήνοντας πίσω της μια πολυσυζητημένη δημόσια πορεία
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Τα ίχνη της χάθηκαν από χώρο παιδικής προστασίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.