Ελλαδα

Σήμερα η κηδεία της 14χρονης που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Πάτρα

Η οικογένεια δώρισε τα όργανά της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 14χρονη Χριστίνα χαρίζει ζωή
Η 14χρονη Χριστίνα χαρίζει ζωή © pelop.gr

Πάτρα - Κηδεία 14χρονης Χριστίνας: Το τροχαίο δυστύχημα, η δωρεά οργάνων και η παράκληση της οικογένειάς της

Το «τελευταίο αντίο» στην 14χρονη Χριστίνα αναμένεται να πουν σήμερα Δευτέρα (31.7) συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές του κοριτσιού στην Πάτρα. Η ανήλικη έχασε τη μάχη μετά από τρεις εβδομάδες νοσηλείας στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ρίου, έπειτα από τροχαίο ατύχημα.

Οι γονείς της 14χρονης Χριστίνας αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά της. Η κηδεία της 14χρονης θα τελεστεί τον Ιερό Ναό Αγγέλων στο Α΄ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών και οι γονείς της έχουν ζητήσει όσοι θέλουν να τιμήσουν τη μνήμη της και να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία, να είναι ντυμένοι στα λευκά. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cufovtlsu85d)

Το «αντίο» του σχολείου στην 14χρονη Χριστίνα

Με μία λιτή, αλλά συγκινητική ανακοίνωση το σχολείο αποχαιρέτησε την 14χρονη Χριστίνα. 

«Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της μαθήτριας της Γ΄ τάξης του 5ου Γυμνασίου Πάτρας, Χριστίνας Γαρουφαλή, που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει σε όλους μας βαθιά θλίψη, που δύσκολα μπορούμε να την αποτυπώσουμε σε λίγες γραμμές. Θυμόμαστε τη Χριστίνα ως ένα κορίτσι καλοσυνάτο, γεμάτο ζωή και έτσι θέλουμε να την κρατήσουμε στο μυαλό μας.

Στη μνήμη της, δεσμευόμαστε ότι, ως σχολική κοινότητα, θα δραστηριοποιηθούμε με κάθε τρόπο για να μην χαθούν άλλα παιδιά στους δρόμους της χώρας μας.

Καλό ταξίδι Χριστίνα…

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 15ου Γυμνασίου Πάτρας».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cug22xf1elg9)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ