- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Φωτιά στη Μαγνησία: Εκκένωση κατοίκων της Νέας Αγχιάλου διά θαλάσσης προς τον Βόλο
Σε συναγερμό έχουν τεθεί τα στελέχη του λιμενικού σώματος, καθώς κόσμος έχει συγκεντρωθεί στο λιμάνι της Νέας Αγχιάλου προκειμένου να εγκαταλείψουν την περιοχή εξαιτίας των απανωτών εκρήξεων που ακούγονται από αποθήκη πυρομαχικών της Πολεμικής Αεροπορίας αλλά και εξαιτίας του πύρινου μετώπου που πλησιάζει απειλητικά.
Τρία περιπολικά σκάφη του λιμενικού, δύο ρυμουλκά και 22 ιδιωτικά σκάφη, έχουν μεταφέρει ήδη 30 άτομα από τη Νέα Αγχίαλο στον Βόλο, με το λιμενικό να βρίσκεται σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα.
Στελέχη του λιμενικού έχουν αναλάβει την επιβίβαση των πολιτών στα σκάφη ιδιωτών, τα οποία αυτή την ώρα έχουν συγκεντρωθεί στο λιμάνι. Οι πολίτες μεταφέρονται στο λιμεναρχείο του Βόλου για καταμέτρηση και εν συνεχεία, μεταφέρονται στο Εκθεσιακό Κέντρο του Βόλου. Από εκεί, θα διοχευτούν σε ξενοδοχεία της περιοχής.
Αυτό που αναφέρουν στελέχη της πυροσβεστικής είναι πως ο δρόμος προς Βόλο είναι ανοικτός, ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που φοβούνται τις εκρήξεις που ακούγονται σποραδικά στην περιοχή και οι οποίες προέρχονται από αποθήκη με πυρομαχικά της 111 Πτέρυγας Μάχης. Αποθήκη η οποία έχει κατά βαση βόμβες αεροσκαφών και σφαίρες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σήμερα σε περισσότερες από 50 πόλεις της χώρας
Μετά τη νέα ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε
Πού θα γίνουν οι συγκεντρώσεις
Το έργο της Lamda Development αναμένεται να αποσυμφορήσει την παραλιακή λεωφόρο
Προχωρά η διαδικασία αγοράς του από την Περιφέρεια
Εγκρίθηκε το χρονοδιάγραμμα
Με αφορμή την εορτή του πολιούχου και προστάτη του νησιού Αγίου Γερασίμου
Αυξημένη είναι η κίνηση και σε άλλες κεντρικές οδικές αρτηρίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το παιδί δεν κοιμόταν γιατί πίστευε ότι κάνει αμαρτίες, λέει
Τρεις ημέρες συζητήσεων για τη βιώσιμη ανάπτυξη, την προστασία του περιβάλλοντος και το μέλλον των νησιωτικών κοινοτήτων
Τον απεγκλώβισε η Πυροσβεστική
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.