- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
Στο νοσοκομείο 13χρονος από το Ρέθυμνο μετά από τσίμπημα ψαριού
Το είχε «χτυπήσει» ο ίδιος με ψαροτούφεκο
Ρέθυμνο: Στο νοσοκομείο 13χρονος μετά από τσίμπημα ψαριού - Σύλληψη του πατέρα του
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένας 13χρονος μετά από τσίμπημα ψαριού το απόγευμα της Πέμπτης (20.7) στο Ρέθυμνο. Το αγόρι φέρεται να είχε «χτυπήσει» με ψαροτούφεκο το ψάρι.
Μετά τη μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο, συνελήφθη ο πατέρας του, ο οποίος ήταν παρών στο γεγονός. Ο 13χρονος μετά τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.
Η ανακοίνωση του Λιμενικού
Ενημερώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 20 Ιουλίου, η Λιμενική Αρχή Ρεθύμνου, από τον επιμελητή Ιατρό της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου για τον τραυματισμό 13χρονου στο χέρι μετά από τσίμπημα ψαριού το οποίο είχε αλιεύσει ο ίδιος με χρήση ψαροντούφεκου παρουσία του 46χρονου πατέρα του.
Άμεσα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στο ανωτέρω Νοσοκομείο και συνέλαβαν του 46χρονο για παράβαση του άρθρου 306 Π.Κ., ενώ ο 13χρονος μετά τις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε, εξήλθε.
Η ανακοίνωση του Λιμενικού
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού θα χτυπήσουν οι βροχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά την έγκριση του τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Λιβύης που ελέγχεται από τη Βεγγάζη
Εκτός λειτουργίας σύστημα ανίχνευσης διαρροής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σήμερα σε περισσότερες από 50 πόλεις της χώρας
Μετά τη νέα ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε
Πού θα γίνουν οι συγκεντρώσεις
Το έργο της Lamda Development αναμένεται να αποσυμφορήσει την παραλιακή λεωφόρο
Προχωρά η διαδικασία αγοράς του από την Περιφέρεια
Εγκρίθηκε το χρονοδιάγραμμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.