Ελλαδα

«Ξεχώριζε για το ήθος της»: Τα συλλυπητήρια της Λίνας Μενδώνη για τον θάνατο της Ίσμας Τουλάτου

Θλίψη για τη δημοσιογράφο που ΄«έφυγε» λίγες μέρες πριν γίνει μητέρα

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ίσμα Τουλάτου: Άφησε πρόωρα την τελευταία της πνοή η δημοσιογράφος - Συνεργάτης της ATHENS VOICE και αρκετών ελληνικών ΜΜΕ - Θα γινόταν μητέρα σε τρεις ημέρες.
Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο για την απώλεια της Ίσμας Τουλάτου © Facebook/Isma Toulatos

Ίσμα Τουλάτου: «Αντίο» στη δημοσιογράφο του πολιτιστικού ρεπορτάζ από τη Λίζα Μενδώνη, καθώς και από συναδέλφους της

Τα θερμά της συλλυπητήρια για τον θάνατο της δημοσιογράφου Ίσμας Τουλάτου εξέφρασε η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

«Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα την είδηση της απώλειας της Ίσμας Τουλάτου, διακεκριμένης δημοσιογράφου του πολιτιστικού ρεπορτάζ. Η Ίσμα διακρινόταν για το πάθος και την εγκυρότητα της ματιάς της, για την αφοσίωσή της στο θέατρο, στη σοβαρή μουσική και στην όπερα. Ξεχώριζε για το ήθος και την ανεξαρτησία της. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της και στους πολλούς φίλους της», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η κ. Μενδώνη.

Σοκ από τον χαμό της Ίσμας Τουλάτου

Η δημοσιογράφος του πολιτιστικού ρεπορτάζ έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, λίγες μόλις μέρες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Την είδηση του θανάτου της Ίσμας Τουλάτου γνωστοποίησε με ανάρτησή της η δημοσιογράφος Ελένη Σπανόπουλου στο Facebook, γράφοντας: «Δεν θέλω να το πιστέψω Ίσμα μου! Θα έδινες ζωή στο μωρό σου σε λίγες μέρες κι έφυγες σαν πουλάκι τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα. Αντίο κορίτσι μας γλυκό κι ευγενικό. Η μεγάλη φυλή του πολιτιστικού ρεπορτάζ ορφάνεψε σήμερα. Ποσό λυπάμαι που δεν είδες ποτέ το παιδάκι σου κι ούτε αυτό εσένα, να χαμογελάς κρατώντας το. Άτυχη μανούλα εσύ κι υπέροχη γυναίκα. υποκλίνομαι στη δύναμη σου καρδούλα μου! Αντίο κορίτσι μου ! Αντίο αδόκητο και πικρό, πολύ πικρό».

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΙΣΜΑ ΜΟΥ ! ΘΑ ΕΔΙΝΕΣ ΖΩΗ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΙ ΕΦΥΓΕΣ ΣΑΝ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟΣΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ...

Posted by Eleni Spanopoulou on Sunday, July 9, 2023

Η Ίσμα Τουλάτου συνεργάστηκε με πολλά εγχώρια ΜΜΕ, ανάμεσα στα οποία η ATHENS VOICE, η εφημερίδα «Το Βήμα», το iefimerida, το in.gr και άλλα.

Το λιτό βιογραφικό της Ίσμας Τουλάτου στην ATHENS VOICE, αναφέρει: «Γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε ιστορία αρχαιολογία και μουσική. Λατρεύει την όπερα, τη μόδα, τις ξένες γλώσσες και τις εξωτικές κουλτούρες. Ήθελε να γίνει δημοσιογράφος από τότε που θυμάται τον εαυτό της και ευτυχώς το κατάφερε».

Το «αντίο» από τους συναδέλφους της

«Από χθες θρηνώ βουβά μέσα μου για την συναδέλφισσα Ισμα Τουλάτου που έφυγε τόσο νέα από την ζωή. Θα ήθελα να αναρτήσω μια φωτογραφία που την είχα τραβήξει κάποτε στην Μιχαλακοπούλου ενώ συζητούσε με τον Nikos Bakounakis, όμως δεν θα το κάνω, διότι εκείνη δεν θα το ήθελε. Δεν γνώρισα ποτέ την μητέρα της αλλά πάντα θα την ευχαριστώ που χωρίς να με ξέρει με σκεφτόταν στέλνοντάς μου (μέσω της Ισμας) κουλουράκια και πίτες που η ίδια έφτιαχνε. Τώρα δεν μπορώ να κάνω τίποτ' άλλο από το να την συλλυπηθώ για την τεράστια απώλειά της» έγραψε στο δικό του «αντίο» ο δημοσιογράφος Γιάννης Ζουμπουλάκης.

Από χθες θρηνώ βουβά μέσα μου για την συναδέλφισσα Ισμα Τουλάτου που έφυγε τόσο νέα από την ζωή. Θα ήθελα να αναρτήσω...

Posted by Zoumboulakis Yannis on Sunday, July 9, 2023

«Δε γίνεται, θα υπάρχει κάπου μια μικρή δικαιοσύνη να εξηγεί. Με ποιες προθέσεις φεύγει ένας άνθρωπος..." Πως να την αποχαιρετίσεις, στο αδόκητο; Έτσι, απλά; Αντίο, γλυκιά Ίσμα...; Δεν φτάνει να χωρέσει πουθενά η "μικρή δικαιοσύνη" του ποιητή Αντώνη Φωστιέρη, για τη δική μας Ίσμα Τουλάτου» έγραψε ο συνάδελφoς της 49χρονης δημοσιογράφου, Παύλος Αγιαννίδης.

"Δε γίνεται, θα υπάρχει κάπου μια μικρή δικαιοσύνη να εξηγεί Με ποιες προθέσεις φεύγει ένας άνθρωπος..." Πως να την...

Posted by Pavlos Agiannidis on Sunday, July 9, 2023

«Σοκ... "Έφυγε" ξαφνικά η Ίσμα Τουλάτου... Έσβησε για πάντα το λαμπερό χαμόγελο του "παλαιού" Πολιτιστικού του ΒΗΜΑτος... Σε λίγες μέρες θα έφερνε στον κόσμο το πρώτο της παιδί... Αδύνατον να το πιστέψεις... Ειλικρινή συλλυπητήρια στους δικούς της..», έγραψε ο δημοσιογράφος Κώστας Ντελέζος.

Σοκ... "Έφυγε" ξαφνικά η Ίσμα Τουλάτου... Έσβησε για πάντα το λαμπερό χαμόγελο του "παλαιού" Πολιτιστικού του ΒΗΜΑτος......

Posted by Kostas Ntelezos on Sunday, July 9, 2023

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ