Ελλαδα

Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρή 36χρονη λεχώνα - Διασωληνωμένο το μωρό της

Διατάχθηκε ΕΔΕ για τον θάνατο της γυναίκας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νοσοκομείο
(Φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI

Χανιά: Μια 36χρονη γυναίκα έφυγε από τη ζωή λίγες ώρες μετά τη γέννηση του παιδιού της

Στη θλίψη βυθίστηκε μια οικογένεια στα Χανιά, καθώς μια 36χρονη γυναίκα έφυγε από τη ζωή λίγες ώρες μετά τη γέννηση του παιδιού της.

Όλα εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας, στη μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου Χανίων, όπου η 36χρονη εισήχθη για να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό. Ο τοκετός ήταν όμως δύσκολος, με τους γιατρούς να δίνουν «μάχη» για να εξελιχθεί ομαλά.

Κατάφεραν εντέλει να φέρουν στη ζωή το μωράκι, το οποίο, λόγω επιπλοκών που παρουσίασε, διασωληνώθηκε και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνοδεία γιατρού και περιπολικού της αστυνομίας, διακομίστηκε άμεσα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου και νοσηλεύεται.

Δυστυχώς, η 36χρονη μητέρα του παρουσίασε επιπλοκές και το απόγευμα της ίδιας μέρας εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων, όπου - παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών - κατέληξε τα μεσάνυχτα.

Διατάχθηκε ΕΔΕ

Σήμερα έγινε ιατροδικαστική εξέταση, για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου της άτυχης 36χρονης, η οποία δεν πρόλαβε καν να δει το παιδί της.

Παράλληλα, από εξειδικευμένο εργαστήριο της Αθήνας αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, τα οποία θεωρείται ότι θα ρίξουν φως στην τραγική αυτή υπόθεση.

Πάντως ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Μπέας, διέταξε άμεσα κατεπείγουσα ένορκη διοικητική εξέταση, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, για να διαπιστωθούν τα αίτια, που οδήγησαν στον θάνατο την 36χρονης.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ