- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Χανιά: Στον εισαγγελέα οι τουρίστες που άφησαν το μωρό στο αυτοκίνητο
Το κλείδωσαν στο αμάξι και πήγαν για βόλτα
Χανιά: Αστυνομικοί έσωσαν από θερμοπληξία μωρό που ήταν κλειδωμένο σε αυτοκίνητο – Οι γονείς είχαν πάει βόλτα
Στον εισαγγελέα Χανίων αναμένεται να οδηγηθούν οι δύο Ιάπωνες που εγκατέλειψαν το παιδί τους μέσα στο αυτοκίνητό τους για να πάνε βόλτα στο Ενετικό Κάστρο.
Το νεαρό ζευγάρι τουριστών, όπως υποστήριξε στους αστυνομικούς, δεν ήθελε να ξυπνήσει το παιδί. Κατέβασαν λίγο το ένα παράθυρο του ενοικιαζόμενου οχήματος και πήραν το άλλο τους παιδί για να περπατήσουν στο παλιό κάστρο.
Περαστικοί εντόπισαν το παιδί και κάλεσαν τους αστυνομικούς. Για προληπτικούς λόγους το μικρό παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, είναι καλά στην υγεία του.
Στα Χανιά χθες, Κυριακή το απόγευμα, η θερμοκρασία υπό σκιά ξεπερνούσε τους 33 βαθμούς. Το παιδί, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, γλίτωσε από βέβαιο θάνατο, αφού το νοικιασμένο όχημα ήταν ένα πραγματικό «καμίνι».
Για τη σύλληψη του ζευγαριού ενημερώθηκε η πρεσβεία της Ιαπωνίας.
Το ζευγάρι των Ιαπώνων αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Χανίων με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.
Υπενθυμίζεται πως λίγους μήνες νωρίτερα, ένα μικρό κοριτσάκι έχασε τη ζωή του στην Άρτα όταν ο πατέρας του το ξέχασε στο παιδικό κάθισμα και έφυγε για τη δουλειά του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Εμφανίστηκε στην πρώτη συνάντηση σαν μεγαλοπαράγοντας ομάδας με ένα πούρο μιάμιση πιθαμή»
Δείτε αναλυτικά τι ισχύει το Σαββατοκύριακο
Η πρόγνωση του Meteo
Ξεκινούν οι έρευνες με το Abeille Marengo
Υψηλή δραστηριότητα τον Οκτώβριο, χάρη στη γενναιόδωρη συναίνεση 28 οικογενειών δοτών
Μετά την απόφαση της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες
Ψύχρα στην εκκίνηση, βοριάδες στη διαδρομή προβλέπονται
Η διαδικασία διακόπηκε για την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου
Οι πρώτες πληροφορίες
Για το φερόμενο κύκλωμα με τα «γρηγορόσημα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.