Ελλαδα

Μποτιλιάρισμα αυτή την ώρα σε Κηφισό, Κατεχάκη και Παραλιακή

Δείτε τον χάρτη με την κίνηση στους δρόμους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κηφισός: Πτώση άνδρα στο ποτάμι
© EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Μποτιλιάρισμα αυτή την ώρα σε Κηφισό, Κατεχάκη και Παραλιακή - Δείτε τον χάρτη με την κίνηση στους δρόμους

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από το ύψος της Λένορμαν μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ομοίως στην κάθοδο από το ύψος της Αττικής οδού μέχρι τα ΚΤΕΛ και με χαμηλές ταχύτητες έως την Παραλιακή.

Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου μέχρι τον Φλοίσβο και από τη συμβολή της με την Παραλιακή μέχρι την πλατεία Ιπποδαμείας και στο ρεύμα προς Γλυφάδα στο ύψος της πλατείας Νερού

Καθυστερήσεις στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία. Χαμηλές ταχύτητες στην κάθοδο της Μεσογείων στο ύψος της πλατείας Αγίας Παρασκευής και της Κατεχάκη.

Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, του Αμαρουσίου και της Κατεχάκη. Ομοίως την άνοδο από την Κατεχάκη μέχρι το ΟΑΚΑ.

Αυξημένη κίνηση στην άνοδο της Αρδηττού/Βασιλέως Κωνσταντίνου και στη Λ.Συγγρού από το ύψος της Νέας Σμύρνης μέχρι και το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

Δύσκολη η Εθνικής Αντιστάσεως στο ύψος της Δάφνης, η έξοδος της Λεωφόρου Αθηνών από Χαϊδάρι προς Διυλιστήρια και η Σχιστού προς Σκαραμαγκά.

Προβλήματα στους δρόμους που οδηγούν στην πλατεία Αγίων Αναργύρων (Κύπρου, Λεωφόρος Φυλής, Λεωφόρος Δημοκρατίας) και στην έξοδο της λεωφόρου Φυλής προς Ζεφύρι.

Χαμηλές ταχύτητες στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος του κόμβου της Λεωφόρου Δημοκρατίας μέχρι τον κόμβο Πεντέλης και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από το ύψος της περιφερειακής Υμηττού μέχρι και την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας (Δαχτυλίδι).

Δείτε τον χάρτη με την κίνηση στους δρόμους

Μποτιλιάρισμα αυτή την ώρα σε Κηφισό, Κατεχάκη και Παραλιακή

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ