Ελλαδα

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση για διακίνηση ναρκωτικών στην Αχαΐα

Συνελήφθησαν δύο άνδρες, ενώ αναζητείται ένας συνεργός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή σύλληψη 20χρονου διακινητή στην Ασπροβάλτα - Έκανε επικίνδυνους ελιγμούς με το όχημά του, προέβαλε σθεναρή αντίσταση.
Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη 20χρονου, ο οποίος μετέφερε παράνομα μετανάστες © Eurokinissi

Πάτρα: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση για διακίνηση ναρκωτικών στην Αχαΐα - Συνελήφθησαν δύο άνδρες, ενώ αναζητείται ένας συνεργός

Εγκληματική οργάνωση, που διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών στην Αχαΐα, εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας, συλλαμβάνοντας δύο άνδρες, ενώ αναζητείται ένας συνεργός τους.

Στο πλαίσιο των ερευνών της Δίωξης Ναρκωτικών, βρέθηκαν συνολικά επτά κιλά και περίπου 900 γραμμάρια ηρωίνης, καθώς και 700 γραμμάρια κάνναβης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, έπειτα από την αξιοποίηση στοιχείων που είχαν συγκεντρωθεί για την υπόθεση, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε δασικό χώρο σε περιοχή της δυτικής Αχαΐας, όπου εντοπίστηκε ο κύριος χώρος αποθήκευσης των ναρκωτικών ουσιών της εγκληματικής οργάνωσης.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο εσωτερικό μίας πλαστικής λίμπας, που ήταν θαμμένη στο έδαφος, επτά κιλά και 800 γραμμάρια ηρωίνης, καθώς και 700 γραμμάρια κάνναβης.

Σε έρευνα που ακολούθησε σε δύο σπίτια του ενός συλληφθέντα βρέθηκαν 32 γραμμάρια ηρωίνης και ένα πυροβόλο πιστόλι.

Σε άλλη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του δεύτερου συλληφθέντα βρέθηκαν 20 γραμμάρια ηρωίνης και δύο ζυγαριές ακριβείας.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες στα αυτοκίνητα των δύο κατηγορουμένων, όπου βρήκαν 55 γραμμάρια ηρωίνης.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, η συνολική αξία των ναρκωτικών που βρέθηκαν ξεπερνά τις 210.000 ευρώ, ενώ οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ