Ελλαδα

Πέταξαν καπνογόνο στη σκηνή σε συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου - Η παρέμβασή του

«Δεν έχουμε ανάγκη τα εξωτερικά θεαματικά υποβοηθήματα», δηλώνει ο γνωστός καλλιτέχνης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Παρέμβαση για τα καπνογόνα στις συναυλίες του μετά το περιστατικό στα Μάταλα - Ο κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των μουσικών.
Την αντίθεσή του προς τη χρήση καπνογόνων σε συναυλίες εξέφρασε ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου © NDP photo

Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Παρέμβαση για τα καπνογόνα στις συναυλίες του μετά το περιστατικό στα Μάταλα - Ο κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των μουσικών.

Την αντίθεσή του προς τη χρήση καπνογόνων σε συναυλίες εξέφρασε ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου.

Ο δημοφιλής τραγουδοποιός τονίζει πως πρόκειται για μια επικίνδυνη τακτική, η οποία δεν προσφέρει τίποτα στην απόλαυση της μουσικής.

Η τοποθέτηση του γνωστού καλλιτέχνη έγινε με αφορμή ένα πρόσφατο περιστατικό σε δική του συναυλία.

Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας του, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου εμφανίστηκε ζωντανά στο Matala beach festival στην Κρήτη το βράδυ της Παρασκευής 23 Ιουνίου και κάποια στιγμή, ένα από τα καπνογόνα που άναψαν οι παριστάμενοι πετάχτηκε πάνω στη σκηνή.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο καλλιτέχνης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το ενδεχόμενο ατυχήματος και μεταξύ άλλων επισημαίνει: 

«Δεν έχουμε ανάγκη τα εξωτερικά θεαματικά “υποβοηθήματα”… Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η εσωτερική φλόγα και όχι η χημική του καπνογόνου».

Δεν ξέρω πότε ακριβώς ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία με τα καπνογόνα στις συναυλίες αλλά νομίζω πως πρέπει να σταματήσει...

Posted by Thanasis Papakonstantinou on Saturday, June 24, 2023

Η ανάρτηση του Θανάση Παπακωνσταντίνου για τα καπνογόνα στις συναυλίες

«Δεν ξέρω πότε ακριβώς ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία με τα καπνογόνα στις συναυλίες αλλά νομίζω πως πρέπει να σταματήσει άμεσα, πριν συμβεί κάποιο οδυνηρό ατύχημα.

»Εγώ τις μουσικές και τα τραγούδια τα γράφω με καλά συναισθήματα για τον κόσμο-για όντα και μη όντα- και δεν διανοούμαι ότι υπάρχει η περίπτωση να αποτελέσουν αφορμή για να εμφανιστεί πόνος εκεί που θα έπρεπε να βασιλεύει χαρά και μέθεξη, κάτι που μπορούμε όλοι μαζί να παράξουμε και-ήδη- το έχουμε καταφέρει αρκετές φορές αυτά τα χρόνια. 

»Θέλω να κατανοήσετε και να σεβαστείτε τις ανησυχίες μου. Δεν έχουμε ανάγκη τα εξωτερικά θεαματικά “υποβοηθήματα”.

»Όπως έχω πει και στο παρελθόν, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η εσωτερική φλόγα και όχι η χημική του καπνογόνου. Η ελευθερία θέλει κόπο και προσπάθεια. 

Χωρίς το νοιάξιμο του διπλανού, καταλήγει καρικατούρα».

Θ.Π.24/06/23

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ